بستن

آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار

  • بازدید: 402
طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار

طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار

طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار

  1. مواد لازم برای خمیر باقلوای گوشت برای سفره افطار :

    آرد سه پیمانه
    شیر یک پیمانه
    شکر یک قاشق غذاخوری
    نمک یک قاشق چای خوری
    بکینگ پودر دو قاشق چای خوری پر
    روغن مایع دو قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا 100 گرم


    طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت :

    تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .


    مواد لازم میان باقلوای گوشت :

    گوشت چرخ کرده 100 گرم
    فلفل دلمه ای نصف فنجان
    ذرت یک فنجان
    پیاز دو قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    رب گوجه یک قاشق غذاخوری


    طرز تهیه باقلوای گوشت :

    ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.
    گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید.
    در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.
    در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید.
    کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید، به طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشیده شود.
    مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید.
    در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
    این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.


    منبع : چهاردیواری جام جم