بستن

آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه توپک های پنیری برای سفره افطار

  • بازدید: 446
طرز تهیه توپک های پنیری برای سفره افطار

طرز تهیه توپک های پنیری برای سفره افطار

طرز تهیه توپک های پنیری برای سفره افطار

  1. مواد لازم :

    پنیر فتا (پنیر صبحانه) ۵۰۰ گرم
    ماست چکیده خامه‌ای ۱۰۰ گرم
    شوید و زیره ۵ قاشق غذاخوری
    مغز پسته ۵ قاشق غذاخوری
    مغز گردوی خرد شده ۵ قاشق غذاخوری
    کنجد ۵ قاشق غذاخوری


    روش تهیه :

    پنیر فتا و ماست چکیده را به وسیله چنگال با هم خوب مخلوط کرده و به اندازه یک فندق از آن بردارید و در دست فرم دهید سپس در صورت تمایل می‌توانید در شوید و زیره بغلطانید، این مواد برای افرادی که دارای چربی خون بالا هستند، مناسب می‌باشد. و یا اینکه توپ‌های پنیری را در مغز گردوی خرد شده، مغز پسته یا کنجد بو داده بغلطانید و کنار هم در ظرف قرار دهید و همراه نان و سبزی خوردن یا با چای میل کنید.


    نکته تغذیه‌ای :

    به علت عدم نیاز به پخت و یا سرخ کردن، این غذا، غذایی ساده و در عین حال سالم و مناسب برای افطار کردن است. در ضمن وجود پنیر، ماست و مغزهای روغنی باعث بالا رفتن ارزش غذایی این افطاری می‌شود. شوید و زیره نیز برای افراد مبتلا به چربی و فشار خون بالا مناسب است.


    منبع : zibasho