مواد لازم برای آش آبغوره :
بلغور پخته گندم یک لیوان
برنج نصف لیوان
بال و گردن مرغ 200 گرم
لوبیا سفید نصف لیوان
نخود نصف لیوان
عدس یک سوم لیوان
* سبزی آش 500 گرم
نعنا داغ و پیاز داغ از هر کدام پنج قاشق غذاخوری
آبغوره یک لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
نکته:
* سبزی آش : شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج
طرز تهیه آش آبغوره :
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس و آب آنها را چند بار عوض کنید و سپس بپزید.
مرغ را هم پخته و از استخوان جدا کنید و همه مواد را درون قابلمه بریزید و با آب مرغ بپزید.
نیمی از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد آش اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شده و آش جا بیفتد و به غلظت کافی برسد.
در انتها آبغوره را افزوده و بعد در ظرف مناسب بکشید و روی آش را با نعنا داغ و کمی پیاز داغ تزئین کنید.
منبع : چهاردیواری جام جم