بستن

آشپزی

طرز تهیه ران مرغ کبابی همراه با سالاد آناناس و خیار

  • بازدید: 453
ران مرغ کبابی همراه با سالاد آناناس و خیار

ران مرغ کبابی همراه با سالاد آناناس و خیار

ران مرغ کبابی همراه با سالاد آناناس و خیار

  1. مواد لازم :

    پوست لیموترش 2 قاشق غذاخوری 3 قاشق سوپ خوری آبلیمو 2 قاشق چای خوری پودر چیلی 8 عددران مرغ 1/2 عددآناناس 1 عددخیار 1/4 استکان گشنیز نمک و فلفل به میزان لازم


    طرز تهیه:

    اجاق را گرم کرده و طبقه ای با فاصله ی حدود 10 سانت از شعله را آماده کنید . پوست لیموترش ، پودر چیلی و دو قاشق چای خوری نمک را با هم مخلوط کنید و سپس مرغ را در یک سینی لبه دار به این ترکیب آغشته کنید و به سمت پوستش بخوابانید .مرغ را 5 دقیقه در فر قرار دهید سپس آن را پشت رو کنید و حدود 8 دقیقه ی دیگر در فر بگذارید تا زمانی که پوست مرغ ترد و داخل آن مغز پخت شود .در همین حین آبلیمو ، آناناس ، خیار و گشنیز را با هم مخلوط کنید و از نمک و فلفل بعنوان چاشنی آن استفاده کنید . مرغ را با این سالاد سرو کنید .


    منبع:ashpazbashy