بستن

آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه سالاد چند طبقه

  • بازدید: 637
طرز تهیه سالاد چند طبقه

طرز تهیه سالاد چند طبقه

طرز تهیه سالاد چند طبقه

  1. مواد لازم :

    کلم قرمز 1/4 عدد بسیار ریز خرد شده
    سیب زمینی 2 عدد آب پز، رنده یا نگینی خرد شده
    خیار شور 2 عدد بزرگ خرد شده نگینی
    ژامبون مرغ 3 عدد در صورت تمایل، خرد شده نگینی
    ذرت 1 بسته پخته شده
    هویج 2 عدد رنده شده
    شوید 3 قاشق غذا خوری تازه و خرد شده
    سس خردل به میزان لازم
    سس مایونز به میزان لازم
    روغن زیتون به میزان لازم
    آبلیمو به میزان لازم
    نمک به میزان لازم فلفل سفید


    طرز تهیه : سالاد چند طبقه

    برای تهیه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص ژله میتوان استفاده کرد که جلوه بهتری دارد..

    ظرف را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم.باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند. از سس مایونز و خردل و نمک و فلفل و ابلیمو و روغن زیتون یک سس تهیه میکنیم ..

    کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و 1/3 ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم. در مرحله بعدی سیب زمینی و خیار شور و ژامبون را با این سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم .

    سپس شویدهای خرد شده را روی لایه سیب زمینی پخش میکنیم و در اخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم و در اخر کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد .

    زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی ان برمیداریم ....

    قابل ذکر است که نباید سس اماده شده ابکی باشد..نوش جان


    منبع: bamacook