مواد لازم :
کلم قرمز 1/4 عدد بسیار ریز خرد شده
سیب زمینی 2 عدد آب پز، رنده یا نگینی خرد شده
خیار شور 2 عدد بزرگ خرد شده نگینی
ژامبون مرغ 3 عدد در صورت تمایل، خرد شده نگینی
ذرت 1 بسته پخته شده
هویج 2 عدد رنده شده
شوید 3 قاشق غذا خوری تازه و خرد شده
سس خردل به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک به میزان لازم فلفل سفید
طرز تهیه : سالاد چند طبقه
برای تهیه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص ژله میتوان استفاده کرد که جلوه بهتری دارد..
ظرف را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم.باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند. از سس مایونز و خردل و نمک و فلفل و ابلیمو و روغن زیتون یک سس تهیه میکنیم ..
کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و 1/3 ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم. در مرحله بعدی سیب زمینی و خیار شور و ژامبون را با این سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم .
سپس شویدهای خرد شده را روی لایه سیب زمینی پخش میکنیم و در اخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم و در اخر کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد .
زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی ان برمیداریم ....
قابل ذکر است که نباید سس اماده شده ابکی باشد..نوش جان
منبع: bamacook