بستن

آشپزی

طرز تهیه ته چین مرغ و ماست

  • بازدید: 643
ته چین مرغ و ماست

ته چین مرغ و ماست

ته چین مرغ و ماست

  1. مواد لازم:

    مرغ.................................250 گرم
    زعفران ساییده...................1قاشق چای خوری
    برنج.................................1ونیم پیمانه
    ماست..............................1پیمانه
    کره آب شده......................1/4 پیمانه
    نمک................................به میزان لازم
    فلفل...............................به میزان لازم
    زرده تخم مرغ....................2عدد
    زرشک.............................2 قاشق سوپخوری
    خلال پسته........................به میزان لازم
    خلال بادام........................به میزان لازم


    طرز تهیه:

    ابتدا ماست و زرده های تخمم مرغ، ادویه و زعفران آب کرده را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب بزنید و بعد خلالها و زرشک شسته شده و سرخ شده را به آن اضافه کنید. مرغ را با مواد دلخواه نیم پز کنید و بعد از آماده شدن کمی در کره و زعفران تفت دهید. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبکشی برسانید و آبکش کرده و آن را داخل مواد تخم مرغ ریخته و کاملا مخلوط کنید. حال ظرفی مناسب در نظر بگیرید و کمی کره یا روغن داخل آن داغ کنید و کمی برنج ته آن بریزید و بعد مقداری از مرغ و مواد را ریخته و بعد از صاف کردن دوباره تا انتها ادامه بدهید و با کفگیر فشرده کنید و بعد با اضافه کردن مقداری آب آن را دم کنید. بعد از آماده شدن با خلال پسته و بادام و ماست چکیده و... تزیین کنید.
    نکات: 1. حتما برنج را دو ساعت با نمک خیس کنید.
    2. بهتر است این غذا در پلوپز یا فر یا تابه دو طرفه طبخ شود.
    3. اگر ظرف شما نچسب نباشد برنجتان قالبی در نمی آید.
    4. بهتر است خلالها را از شب داخل آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند.
    5. حتما بعدد از پخت قابلمه را داخل آب سرد قرار دهید تا برنج به راحتی از آن جدا شود.
    6. برای این که برنج شما قالبی در بیاید بعد از پخت ظرف را 30 ثانیه داخل آب یخ قرار دهید و بعد آن را در ظرف مورد نظر برگردانیدو
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه