مواد لازم:
نان باگت...........................................2 عدد
سس گوجه فرنگی................................به مقدار لازم
پنیر پیتزا(موزارلا)...............................به مقدار لازم
پنیر پارمسان(در صورت تمایل)................به مقدار لازم
گوجه فرنگی ......................................5عدد
ریحان تازه ........................................1دسته
زیتون حلقه شده................................ 50 گرم
پیاز................................................1عدد
گوشت چرخ کرده ................................100 گرم
سوسیس ........................................100 گرم
طرز تهیه:
تهیه این پیتزا کاملا سلیقه ای هست و شما می توانید هر مواد دلخواهی را داخلش بریزید. پیشنهادهایی که ما در این مطلب مطرح می کنیم نباید محدودتان کند و شما می توانید جسورانه طعم های مختلف را در این پیتزا امتحان کنید. پیاز را در کمی روغن با زردچوبه تفت دهید. گوشت را هم جدا در کمی روغن با نمک و فلفل و نصف یک پیاز رنده شده تفت دهید. نانها را از وسط نصف کنید. در آن کمی سس بریزید تا رویش را کاملا بپوشاند. بعد هم رویش پنیر بریزید و موادی که می خواهید به آن اضافه کنید را هم بریزید. روی یکی فقط پیاز، روی یکی فقط گوشت، روی یکی گوجه فرنگی، ریحان و زیتون… به شکلهای مختلفی بچینید. با حرارت 400 درجه فارنهایت و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم. این پیتزا فقط کافی است در حدی در فر بماند که پنیرش آب شود و رویشان طلایی شوند. اگر بیشتر بگذارید بمانند نان ها خشک می شوند.
نوش جان
منبع: سرآشپز پاپیون