مواد لازم:
نان تست............................... 12 عدد
پنير خامه اي........................... 300 گرم
سس مايونز........................... نصف پيمانه
كاهو.................................... سه برگ
گوجه فـرنگي......................... يك عدد درشـت
خيارشور.............................. 50 گرم
ژامبون گوشت....................... 150 گرم
طرز تهیه:
چهار عدد نان تست را كنار هم قرار داده و آنها را به شكل دايرهاي به قطر كف قالب كمربندي كوچك برش ميزنيم. اين كار را با باقيمانده نانها نيز انجام ميدهيم و به اين ترتيب نان را براي سه طبقه كيك آماده ميكنيم. خيارشور و گوجه فرنگي را به صورت ورقه هاي نازك خرد کرده و قسمت سفت انتهايي برگهاي كاهو را بريده و جدا ميكنيم. كف قالب كمربندي را با يك لايه نان ميپوشانيم. در كاسه اي پنير خامه اي و سس مايونز را با چنگال خوب زده تا نرم، لطيف و بدون گلوله شود. حالا روي نانهاي داخل قالب يك لايه كرم پنيري ماليده و روي آن ورقه اي ژامبون، كاهو، خيارشور و گوجه فرنگي قرار ميدهيم و يك لايه ديگر نان ديگر گذاشته و با دست كمي فشار داده تا مواد خوب به هم بچسبند، دوباره روي نان كمي كرم پنيري ماليده و مثل مرحله اول ژامبون، گوجه فرنگي، خيارشور و كاهو گذاشته و در آخر نيز دوباره نان قرار داده و فشار می دهیم. کیک را در یخچال گذاشته تا خنک شود. سپس روی آن را با ماست و سس مایونز می پوشانیم و با گوجه و چیزهای مختلف تزیین کنید.
نکته: البته بهتره که ماست کمی چکیده باشد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه