مواد لازم:
گوشت چرخ کرده........................ 500 گرم
پودر نان.................................. یکی دوقاشق غذاخوری
پیاز .......................................1 عدد متوسط
گوجه فرنگی ............................ 1عدد
نمک ......................................1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه و زیره و آویشن ..........1 قاشق چایخوری
تخم مرغ................................. 1 عدد
یوفکا .................................... دو سه ورق
طرز تهیه:
پیاز و بعد گوجه را روی گوشت رنده کرده پودر نان، تخم مرغ و ادویه ها را اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم.بعد به شکل رول در میاریم. ورق های یوفکارو از وسط بریده و هرکدومو تا میکنیم روش روغن مالیده و گوشت رو میذاریم روی یوفکا بعد میپیچیم. به فاصله ی دو سانتی برش داده و به سیخ چوبی میزنیم. اول دوطرف سیخ ها را تو تابه چرب و داغ سرخ کرده بعد تو فر 200 درجه 10-15دقیقه میپزیم. ( این یه غذای ترکی هستش و تو دستور قدیمیش 300گرم گوشت چرخ کرده و 200گرم مرغ چرخکرده ست ولی می توان فقط از گوشت هم استفاده کرد.)
تنوع جالبیه حتما درست کنید و از آن لذت ببرید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه