بستن

آشپزی

طرز تهیه پلو سه رنگ

  • بازدید: 412
پلو سه رنگ

پلو سه رنگ

پلو سه رنگ

  1. مواد لازم:

    برنج..............................3 پیمانه
    نمک و روغن....................به میزان لازم
    زیره سبز........................1/2 و 1 قاشق چای خوری
    گشنیز...........................1 پیمانه
    نعنا...............................1/2 پیمانه
    فلفل سبز.......................3 عدد
    لوبیا سبز........................3 عدد
    نخود سبز پخته.................150 گرم
    سس گوجه فرنگی.............1/2 پیمانه
    سس قرمز تند.................1/2 قاشق چای خوری
    گوجه فرنگی خرد شده.......1 عدد


    طرز تهیه:

    برنج را خوب بشویید، سپس آن را به مدت 2-1 ساعت خیس کنید. در این زمان فلفل سبز، لوبیا سبز و نخود فرنگی را جداگانه بپزید، سپس آنها را همراه با گشنیز، نعنا و 3 قاشق سوپ خوری آب داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پوره سبز رنگی حاصل شود، سپس آن را کنار بگذارید. در یک تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس سس ها و گوجه فرنگی خرد شده را به همراه مقداری نمک داخل آن سرخ کنید. آن را هم کنار بگذارید.
    اکنون برنج را به صورت کته بپزید. بعد از آنکه برنج کاملا پخت، آن را به سه قسمت تقسیم کنید. قسمت اول را با پوره سبز رنگ خوب مخلوط کنید تا رنگ برنج سبز شود. قسمت دوم را با مواد داخل تابه مخلوط کنید تا نارنجی رنگ شود. قسمت سوم را هم با زیره سبز مخلوط کنید. چند عدد قالب گرد را با مقداری روغن چرب کنید. ابتدا مقداری از برنج نارنجی رنگ را داخل قالب بریزید و خوب فشار دهید. لایه بعدی برنج سفید را ریخته و در لایه آخر برنج سبز رنگ را بریزید و آنها را خوب فشار دهید. حالا قالب ها را در ظرف های مورد نظرتان برگردانید و سرو کنید. این برنج را می توانید با تکه های مرغ یا گوشت پخته سرو کنید.
    نوش جان


    منبع: آشپزی مثبت