بستن

آشپزی

طرز تهیه کوردن بلو

  • بازدید: 737
کوردن بلو

کوردن بلو

کوردن بلو

  1. مواد لازم:

    فیله گوساله................................. ۴ تکه
    پنیر گودا .................................... 2 ورقه
    کالباس ...................................... 2 ورقه
    آرد سوخاری................................ نیم پیمانه
    آرد سفید ................................... نیم پیمانه
    تخم‌مرغ ..................................... 2عدد
    روغن مایع .................................. نیم پیمانه


    طرز تهیه:

    فیله‌های گوساله را درون یک کیسه فریزر قرار داده و با پشت چاقو روی گوشت‌ها می­کوبیم تا کمی له شود. یک تکه کالباس و یک تکه پنیر گودا را به میزان دو سانتی متر کوچکتر از لبه­ های گوشت برش داده و روی گوشت قرار می­دهیم. لبه‌های گوشت روی هم قرار میدهیم و فشار می­دهیم تا خوب بهم چسبیده و بین شان فاصله نماند. در ظرفی جداگانه آرد و آرد سوخاری با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نموده و خوب هم میزنیم. روغن را درون ماهی­تابه ریخته و روی حرارت قرار می­دهیم تا داغ شود. کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهی­تابه می­گذاریم تا سرخ شود.
    نکات : 1. برای مطلوبتر کردن طعم کوردن بلو می­توان بجای روغن از کره استفاده نمود.
    2. هنگام له کرن فیله ها بوسیله چاقو مراقب باشید که گوشت­ها سوراخ نشوند.
    نوش جان


    منبع: fifaday.ir