مواد لازم:
فیله گوساله................................. ۴ تکه
پنیر گودا .................................... 2 ورقه
کالباس ...................................... 2 ورقه
آرد سوخاری................................ نیم پیمانه
آرد سفید ................................... نیم پیمانه
تخممرغ ..................................... 2عدد
روغن مایع .................................. نیم پیمانه
طرز تهیه:
فیلههای گوساله را درون یک کیسه فریزر قرار داده و با پشت چاقو روی گوشتها میکوبیم تا کمی له شود. یک تکه کالباس و یک تکه پنیر گودا را به میزان دو سانتی متر کوچکتر از لبه های گوشت برش داده و روی گوشت قرار میدهیم. لبههای گوشت روی هم قرار میدهیم و فشار میدهیم تا خوب بهم چسبیده و بین شان فاصله نماند. در ظرفی جداگانه آرد و آرد سوخاری با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نموده و خوب هم میزنیم. روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهیتابه میگذاریم تا سرخ شود.
نکات : 1. برای مطلوبتر کردن طعم کوردن بلو میتوان بجای روغن از کره استفاده نمود.
2. هنگام له کرن فیله ها بوسیله چاقو مراقب باشید که گوشتها سوراخ نشوند.
نوش جان
منبع: fifaday.ir