مواد لازم:
پیاز سفید کشیده ........................... سه عدد
فلفل دلمهای سبز و زرد خلال شده ...... از هر کدام یک عدد
لوبیا سبز ...................................... یک پیمانه(100 گرم)
هویج خلال شده متوسط .................... دو عدد
ساقه پیازچه .................................. به میزان لازم
سرکه سفید .................................. دو پیمانه
سیر خرد شده ............................... دو حبه
نمک و فلفل .................................. به میزان لازم
طرز تهیه:
انتهای پیازها را جدا کرده، یک برش عمیق از سر تا انتهای آنها ایجاد نموده و درون سرکه به مدت یک هفته میگذاریم تا نرم شوند. پیازها را از سرکه در آورده و پرههای آنها را جدا میکنیم. لوبیا سبزها را خرد کرده و به همراه کمی نمک و سرکه روی حرارت میگذاریم تا نرم شوند. پیازها را از سرکه در آورده و پرههای آنها را جدا میکنیم.
در ظرفی هویج، فلفل دلمهای، لوبیا سبز، نمک، فلفل و سیر خرد شده را مخلوط کرده و داخل هر پره پیاز، مقداری از مواد را ریخته، سپس پرههای پیاز را روی هم آورده و به کمک ساقه پیازچه میبندیم تا مواد از داخل آن خارج نشود.
نوش جان
گردآوری: تحریریه