بستن

آشپزی

طرز تهیه خورشت آلو مسما گیلانی

  • بازدید: 704
خورشت آلو مسما گیلانی

خورشت آلو مسما گیلانی

خورشت آلو مسما گیلانی

  1. مواد لازم:

    پیاز.................................. 5 عدد بزرگ
    آلوچه خشک........................1 لیوان
    مرغ.................................. 5 تکه
    زردچوبه ونمک وفلفل سیاه..... مقداری
    شکر................................. 1قاشق غذاخوری
    آبغوره............................... 1/4پیمانه


    طرز تهیه:

    اول از همه باید 5 عدد پیاز بزرگ رو خلالی کنید وخوب سرخ کنید نباید پیاز نرم باشه باید کامل سرخ بشه وسبک . بعدش آلوچه های ترش وشیرین رو که قبلا خیس کردیم رو بهش اضافه کرده وخوب تفت میدیم وبعد تکه های مرغ رو اضافه میکنیم و زردچوبه و فلفل سیاه میزنیم تا رنگ مرغ برگرده و بعد بهش آب اضافه کنید تا خوب بپزه در آخر هم وقتی خورشت به روغن افتاد 1قاشق شکر وآبغوره اضافه کنید تا طعم ملس پیدا کنه.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه