مواد لازم برای 10 نفر:
نان (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره)).............. 10ورق
ژامبون مرغ............................................................... 200گرم
ژامبون گوشت........................................................... 100گرم
پنیر ریکوتا (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد)........... 150گرم
سس مایونز.............................................................. 6قاشق غذاخوری
خیار شور (خرد شده) .................................................1چهارم لیوان
پودر سیر............................................................... 1قاشق مرباخوری
پودر موسیر............................................................ 1قاشق مرباخوری
نمک...................................................................... به میزان لازم
فلفل..................................................................... به میزان لازم
قارچ..................................................................... 50 گرم
آبلیمو................................................................... به میزان لازم
سیب زمینی .......................................................... 2 عدد
طرز تهیه:
ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد (به اندازه شعاع یک پیاله) برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.
ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید.قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود.سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید.
نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود .
بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.
نکته: 1)در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید.
2)بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه