بستن

آشپزی

طرز تهیه اسنک لقمه ای

  • بازدید: 1370
اسنک لقمه ای

اسنک لقمه ای

اسنک لقمه ای

  1. مواد لازم برای 10 نفر:

    نان (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره)).............. 10ورق
    ژامبون مرغ............................................................... 200گرم
    ژامبون گوشت........................................................... 100گرم
    پنیر ریکوتا (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد)........... 150گرم
    سس مایونز.............................................................. 6قاشق غذاخوری
    خیار شور (خرد شده) .................................................1چهارم لیوان
    پودر سیر............................................................... 1قاشق مرباخوری
    پودر موسیر............................................................ 1قاشق مرباخوری
    نمک...................................................................... به میزان لازم
    فلفل..................................................................... به میزان لازم
    قارچ..................................................................... 50 گرم
    آبلیمو................................................................... به میزان لازم
    سیب زمینی .......................................................... 2 عدد


    طرز تهیه:

    ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد (به اندازه شعاع یک پیاله) برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.
    ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید.قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود.سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید.
    نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود .
    بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.
    نکته: 1)در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید.
    2)بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه