مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت گوساله چرخ کرده.................... 500 گرم
پیاز متوسط رنده شده....................... 1 عدد
تخم مرغ.......................................1 عدد
جعفری ساطوری شده........................ 3 قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط..........................1 عدد، آبپز
روغن مایع..................................... به میزان لازم
آبغوره.......................................... یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل................................... به میزان لازم
طرز تهیه:
آب پیاز را گرفته و با گوشت، جعفری و تخممرغ مخلوط کنید. سیبزمینی را نیز رنده کرده و به مایه گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا مایه یکدست شود. نمک و فلفل آن را نیز اضافه کنید. از مایه به اندازه تخممرغ برداشته و آن را با دست پهن کنید تا ضخامت آن حدود 2 سانتیمتر شود. همه مایه گوشت را به این صورت درآورید. روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و شامیها را در آن سرخ کنید. (هر طرف حدود 5 دقیقه) سپس از ظرف خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرد. پس از اینکه همه شامی ها سرخ شد، آنها را دوباره به تابه برگردانده و آبغوره به آنها اضافه کنید و روی شعله متوسط به مدت 15 دقیقه با در بسته بپزید. سپس در ظرف چیده و با چلو، کته یا نان سرو کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه