بستن

آشپزی

طرز تهیه ترشه شامی

  • بازدید: 302
ترشه شامی

ترشه شامی

ترشه شامی

  1. مواد لازم برای 4 نفر:

    گوشت گوساله چرخ کرده.................... 500 گرم
    پیاز متوسط رنده شده....................... 1 عدد
    تخم مرغ.......................................1 عدد
    جعفری ساطوری شده........................ 3 قاشق غذاخوری
    سیب زمینی متوسط..........................1 عدد، آب‌پز
    روغن مایع..................................... به میزان لازم
    آبغوره.......................................... یک چهارم پیمانه
    نمک و فلفل................................... به میزان لازم


    طرز تهیه:

    آب پیاز را گرفته و با گوشت، جعفری و تخم‌مرغ مخلوط کنید. سیب‌زمینی را نیز رنده کرده و به مایه گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا مایه یکدست شود. نمک و فلفل آن را نیز اضافه کنید. از مایه به اندازه تخم‌مرغ برداشته و آن را با دست پهن کنید تا ضخامت آن حدود 2 سانتیمتر شود. همه مایه گوشت را به این صورت درآورید. روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و شامی‌ها را در آن سرخ کنید. (هر طرف حدود 5 دقیقه) سپس از ظرف خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرد. پس از اینکه همه شامی ها سرخ شد، آنها را دوباره به تابه برگردانده و آبغوره به آنها اضافه کنید و روی شعله متوسط به مدت 15 دقیقه با در بسته بپزید. سپس در ظرف چیده و با چلو، کته یا نان سرو کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه