بستن

آشپزی

طرز تهیه سوپ مرغ و نخود

  • بازدید: 303
سوپ مرغ و نخود

سوپ مرغ و نخود

سوپ مرغ و نخود

  1. مواد لازم:

    ران مرغ بدون پوست و استخوان..... 600 گرم
    نمک........................................ 1 قاشق چایخوری
    زردچوبه................................... 1 قاشق چایخوری
    زیره........................................ 1قاشق چایخوری
    فلفل سیاه................................. نصف قاشق چایخوری
    روغن زیتون.............................. 2 قاشق غذاخوری
    پیاز خرد شده............................. 1 عدد
    ساقه کرفس خرد شده ................. 1 عدد
    سیر........................................ ۴ حبه
    زنجبیل تازه رنده شده.................. 1 قاشق چایخوری
    برگ بو..................................... 2 عدد
    عصاره مرغ................................ ۶ فنجان
    خلال پوست لیموترش.................. یک عدد
    عصاره لیموترش........................ 2 قاشق غذاخوری
    برنج باسماتی............................ یک سوم فنجان
    نخود پخته............................... 450 گرم
    جعفری یا گشنیز........................ برای تزیین


    طرز تهیه:

    نمک، زردچوبه، زیره و فلفل سیاه را با هم داخل یک کاسه مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل این ادویه ها ریخته و خوب هم بزنید.
    روغن زیتون را داخل یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده و برای ۵ تا 7 دقیقه تفت دهید تا همه ی مرغ ها به طور کامل سرخ شوند. بعد از این زمان مرغ ها را از قابلمه بیرون آورده و کنار بگذارید.
    پیاز و کرفس را داخل قابلمه بریزید. برای ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید. بعد سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید.
    تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده و عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط برای 15دقیقه آرام بجوشد.
    برنج، نخود و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید مخلوط جوش آمده و به مدت 20دقیقه آرام بجوشد تا در این زمان برنج بپزد.
    برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید. نمک و فلفل را اضافه کرده و در نهایت برای سرو، روی سوپ را با جعفری یا گشنیز تزیین کنید
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه