بستن

آشپزی

طرز تهیه مینی فریتاتا

  • بازدید: 273
مینی فریتاتا

مینی فریتاتا

مینی فریتاتا

  1. مواد لازم:

    کدو سبز متوسط...................... 1 عدد
    قارچ.................................... 4 تا 6 عدد
    فلفل دلمه ای قرمز.................. 1 عدد
    فلفل دلمه ای زرد................... 1 عدد
    تخم مرغ بزرگ...................... 16 عدد
    پیازچه خرد شده.................... 1 قاشق غذاخوری
    پنیر چدار رنده شده............... 1/2 پیمانه
    نمک................................... 2 قاشق چایخوری
    فلفل سیاه تازه آسیاب شده...... 3/4 قاشق چایخوری
    روغن گیاهی......................... کمی


    طرز تهیه:

    پیش غذایی زیبا، مورد علاقه بچه‌ها و مناسب میهمانی‌های رسمی که بسیار آسان وسریع آماده می‌شود. برای تهیه این فریتاتا مواد درون آن را فوق العاده ریز کرده.
    2 قالب مافین کوچک 24 تایی را با روغن زیتون کمی چرب کنید.
    کدو را به ضخامت 3 میلی متر حلقه حلقه کنید.
    قارچ‌ها را در جهت طول به ضخامت 3 میلی متر ورقه ورقه کنید.
    تخم فلفل‌دلمه‌ای قرمز و زرد را خارج کرده و آن‌ها را در اندازه‌های 3 میلی متری نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
    فر را از قبل روی 200 درجه سلسیوس (400f ) گرم کنید.
    تخم مرغ، نمک و فلفل و پیازچه‌ها را در کاسه‌ای بزرگ با همزن هم زده و کنار بگذارید.
    کدو، قارچ و فلفل‌های خرد شده را در قالب‌ها مافین بچینید. مخلوط تخم مرغ ر با ملاقه تا لبه هر یک از قالب‌ها بریزید. سپس روی آن‌ها پنیر بپاشید.
    آن را به فر منتقل کرده و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا زمانی که مخلوط تخم مرغ خودش را بگیرد و شبیه کاپ کیک شود.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه