بستن

آشپزی

طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری

  • بازدید: 355
خوراک اسفناج پنیری

خوراک اسفناج پنیری

خوراک اسفناج پنیری

  1. مواد لازم:

    زعفران (آبکرده و غلیظ)................ 3 قاشق غذاخوری
    کره......................................... 2 قاشق سوپخوری
    پنیر پیتزا................................. به میزان لازم
    لیمو ترش (عصاره و آب گرفته).......1 عدد کوچک
    پیاز ( خرد شده)......................... 1 عدد کوچک
    زرده تخم مرغ............................ 3 عدد
    پنیر فتا (خرد شده)..................... 3 لیوان
    برگ اسفناج.............................. 450 گرم
    فلفل سیاه................................ طبق ذائقه
    نمک........................................ طبق ذائقه


    طرز تهیه:

    در ابتدای کار اسفناج را ریز خرد کرده و با مقدار خیلی خیلی کم آب و نمک بخار پز کنید.روغن را در یک تابه داغ کرده و پیاز را در آن سرخ می کنیم. حال اسفناج ریز شده را نیز افزوده و تا حد ممکن خوب سرخ میکنیم .
    ظرفی مناسب را انتخاب کرده و اسفناج سرخ شده را داخل آن میریزیم. پنیر فتا را درشت درشت خرد کرده و روی اسفناج قرار میدهیم. روی مواد پنیر پیتزا ریخته و به مدت 10دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد داغ شده است قرار میدهیم. بعد از گذشت زمان ظرف را خارج کرده و روی آن زرده تخم مرغ،زعفران آبکرده و فلفل میریزیم و مجددا 5 دقیقه داخل فر میپزیم تا طلایی شود.
    نکات:
    1)در صورت تمایل مقداری سیر رنده شده هم به خوراک اضافه کنید.
    2)میتوانید این خوراک را به همراه مقداری مرغ پخته شده هم تهیه کنید.
    3)در صورت تمایل به جای پنیر پیتزا هم از پنیر فتای رنده شده استفاده کنید.
    4)در صورت تمایل به جای پنیر فتا از پنیر تبریزی استفاده کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه