مواد لازم برای 4 نفر:
آرد.............................. 3/4 فنجان
پودرفلفل قرمز............... 1/8 قاشق چای خوری
پودرنارگیل خرد شده........ 3/4 فنجان
بادام پودر شده............... 1/4 فنجان
میگو.............................12 عدد، تمیز و پوست کنده با دم سالم
پودرسوخاری...................2 قاشق غذا خوری
پودر سیر....................... 2 قاشق چای خوری
تخم مرغ زده شده............. 1 عدد
روغن نباتی...................... برای سرخ کردن
سیخ چوبی....................... 6 عدد
نمک و فلفل..................... به طعم و مزه
سالسا انبه:
انبه، مکعبی خرد شده.........2 عدد
پیاز قرمزخرد شده.............2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده...........1 قاشق غذا خوری
سیر، خرد شده.................1 قاشق چای خوری
پوست لیمو رنده شده وآب گرفته شده.........1عدد
روغن زیتون....................1 قاشق چای خوری
نمک.............................. به مزه
طرز تهیه:
نمک وفلفل را روی میگو بپاشید .تا مزه دار شود.
آرد، پودر سیر و فلفل رادر یک ظرف بریزید، پودرنارگیل، پودر بادام و پودر سوخاری راهم در ظرفی جداگانه بریزید وتخم مرغ زده شده را هم در ظرفی دیگرریخته وکنار بگذارید.میگو ها را در آرد ترکیب شده زده وبعد در تخم مرغ ودر آخر توی پودر سوخاری بغلتانیدوهر سه میگو را به یک سیخ بکشید.سیخ های میگو را روی ورق پوستی قرار داده ودر یخچال به مدت ١ساعت قرار دهید.روغن را در یک تابه بریزید وروی روی حرارت به مدت ١٠ دقیقه حرارت قرار داده تا گرم شود.سیخ های میگو را توی تابه بچینیدو۶ تا ٨ دقیقه گذاشته تا میگوها پخته وسرخ شود.
برای سالسا: تمام مواد استفاده شده در این دستور غذا را به یک کاسه مخلوط کنیدودر کنار میگو قرار دهید.
شما میتوانید حتی میگو را از قبل در آب پیاز وکمی آبلیمو ونمک را به همراه فلفل قرار داده تا مزه دار شود. بستگی به سلیقه شما دارد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه