مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ ( بدون پوست و استخوان )................... ۳۵۰ گرم
نمک ........................................................... به میزان لازم
فلفل سیاه ( پودر شده )................................... به میزان لازم
پاپریکا ( پودر فلفل دلمه ای )............................. به میزان لازم
پاستا........................................................... ۲۰۰ گرم
کاهو ( ریز و خرده شده )................................... ۴ برگ
گوجه گیلاسی ( دو نیم شده )..............................۴۵۰ گرم
نان برششته ( کروتان )..................................... ۴ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای سس :
ماست یونانی ( کم چرب )................................... ۴ قاشق سوپ خوری
آب لیمو سنگی ............................................... ۴ قاشق سوپ خوری
پنیر پارمزان ( رنده شده )................................. ۲ قاشق سوپ خوری
سس خردل دیژون........................................... ۲ قاشق چای خوری
نمک............................................................. به میزان لازم
فلفل سیاه ( پودر شده )..................................... به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا ظرف پر از آبی را روی حرارت به جوش آورید و پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی آن بپزید . سپس آن را آب کشیده و کنار بگذارید . سینه مرغ را برش دهید . آنها را در تابه از قبل گرم شده قرار دهید . نمک ، فلفل سیاه پودر شده یا پاپریکا را اضافه کنید . هر دو طرف تکه های مرغ را کباب کنید . پس از خنک شدن آن ها را به تکه های کوچک برش دهید . برای تهیه سس ، تمامی مواد در ظرف مناسبی باهم به خوبی مخلوط کنید تا به صورت خامه ای درآیند . مرغ و پاستا را در ظرف مناسبی قرار دهید . کاهوی خورد شده و گوجه گیلاسی از وسط دونیم شده را اضافه کنید . سس را اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید . نان برشته را روی مواد ریخته و بلافاصله سرو نمایید .
پیشنهاد : در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر مارمزان رنده شده روی سالاد بپاشید . برای تهیه نان کروتان میتوانید تست یا باگت بیات شده را به شکل مکعب های کوچک برش دهید و در تابه از قبل گرم شده یا در فر رشته کنید . میتوانید این تکه های ترد و برشته را در کنار انواع سوپ ، سالاد و … سرو کنید .
نوش جان
گردآوری: تحریریه