مواد لازم:
خمیر یوفکا................. 5 تا 6 ورق
تخم مرغ ................... یک عدد
اسفناج ..................... 250 گرم خرد شده
پنیر فتا .................... 200 گرم رنده شده
روغن زیتون ............... دو قاشق غذاخوری
پیاز .......................... یک عدد کوچک رنده شده
قارچ ......................... یک پیمانه ورقه شده
کنجد ........................ یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه .................. به میزان لازم
روغن یا کره ذوب شده ... به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. روغن را در ظرف مورد نظر داغ کرده و پیاز و قارچ را تفت می دهیم سپس اسفناج بخار پز شده را اضافه کرده و مجددا برای مدت چهار تا پنج دقیقه روی حرارت سرخ میکنیم و از روی حرارت بر میداریم . پس از خنک شدن مواد ، پنیر،کنجد، تخم مرغ وفلفل را با آن مخلوط می کنیم.
خمیر یوفکا را قبلا از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . یک ورق خمیر یوفکا را در یک قالب گرد تارت پهن می کنیم و روی آن را با کره ذوب شده یا روغن چرب می کنیم. لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و آن را نیز مانند لایه اول چرب می کنیم . این کار را برای لایه سوم و چهارم نیز تکرار می کنیم .سپس اطراف اضافه خمیر را که از قالب بیرون زده با چاقو می بریم.
اسفناج را روی خمیرها داخل قالب ریخته و تارت را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر می گذاریم تا طلائی شود.
نکته : بهترین روش برای حفظ خواص و زیبایی رنگ و عطر خوب اسفناج بخار پز کردن آن برای مدت حداکثر هفت تا ده دقیقه است . برای آنکه اسفناج منابع مغذی آهن خود را از دست ندهد بهتر است آن را با دست خرد کرده و یا با چاقو در قطعات درشت خرد کنید .
نوش جان
گردآوری: تحریریه