بستن

آشپزی

طرز تهیه لقمه مرغ

  • بازدید: 187
لقمه مرغ

لقمه مرغ

لقمه مرغ

  1. مواد لازم:

    فیله سینه مرغ نواری خردشده............ 2 عدد
    روغن آفتابگردان.............................1 قاشق غذاخوری، برای سرخ کردن
    گوجه فرنگی نواری برش خورده............4 عدد
    سس مایونز کمی کاهو خرد شده............4 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل سیاه............................. به مقدار لازم
    موادلازم برای مزه دارکردن مرغ:
    شکر قهوه ای..................................1/2 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون...................................1 قاشق غذاخوری
    سیرخرد شده.................................. 1 حبه
    سس سویا ..................................... 1 قاشق غذاخوری
    عسل............................................1 قاشق غذاخوری
    روغن آفتابگردان ............................ 2 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    گوشت مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. شکر قهوه ای ، روغن زیتون ، سیر، سس سویا ،عسل، روغن آفتابگردان را با هم ترکیب کرده و گوشت مرغ را درون این مخلوط به مدت 30 دقیقه قرارداده تا مزه دار شود. درون تابه روغن را گرم کنید و تکه های مرغ را در روغن بریزید و تفت دهید. داخل نان های ذرت را با سس مایونز پوشش داده و کاهو و گوجه فرنگی را با تکه های مرغ و کمی گشنیز خرد شده را روی نان قرار داده و دو طرف نان را با یک خلال دندان ثابت نگهدارید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه