بستن

آشپزی

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر

  • بازدید: 139
فلفل دلمه شکم پر

فلفل دلمه شکم پر

فلفل دلمه شکم پر

  1. مواد لازم:

    برنج سفید نپخته..................... ۱ فنجان
    آب ..................................... ۲ فنجان
    مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه شکم پر :
    پیاز خرد شده........................ ۱ عدد
    روغن زیتون.......................... ۱ قاشق غذاخوری
    سس مارینا ........................... ۲ فنجان
    عصاره گوشت ........................ ۱ فنجان
    سرکه بالزامیک....................... ۱ قاشق غذاخوری
    فلفل دلمه قرمز خرد شده.......... یک چهارم قاشق چایخوری
    مواد لازم برای داخل فلفل دلمه شکم پر :
    گوشت بدون چربی ................. ۵۰۰ گرم
    سس تند ایتالیایی.................. ۱۰۰ گرم
    گوجه فرنگی خرد شده ............۲۸۰ گرم
    جعفری خرد شده................... یک چهارم فنجان
    سیر له شده......................... ۴ حبه
    نمک .................................. ۲ قاشق چایخوری
    فلفل سیاه تازه ..................... ۱ قاشق چایخوری
    فلفل هندی.......................... چند عدد
    فلفل دلمه سبز..................... ۴ عدد
    پنیر پارمیسان.................. ....۱ فنجان


    طرز تهیه:

    فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
    یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.
    پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.
    یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.
    مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.
    گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.
    فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.
    بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه