بستن

آشپزی

طرز تهیه فلافل مخصوص

  • بازدید: 160
فلافل مخصوص

فلافل مخصوص

فلافل مخصوص

  1. مواد لازم:

    روغن سبزیجات........................ 2 قاشق سوپخوری
    پياز كاملا ريز شده..................... يک عدد
    سير كاملا ريز شده..................... يک حبه
    نخود پخته يا كنسرو شده.............. 400 گرم
    پودر زيره و گشنيز...................... هر كدام يک قاشق چایخوری
    برگ خرد شده گشنيز................... 2 قاشق غذاخوری
    زرده تخم مرغ............................. يک عدد
    آرد ساده................................... نصف پيمانه (75 گرم)


    طرز تهیه:


    يک قاشق سوپخوری روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط، قرار دهيد.
    سير و پياز را به درون تابه اضافه كرده و 3- 2 دقيقه آن‌ها را هم زده تا نرم شوند.سپس آن‌ها را درون يک همزن ريخته و نخود،‌ ادويه، گشنيز، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه كرده، دستگاه را روشن كنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.
    دست هایتان را آغشته به آرد كنيد و از مخلوط، كوفته قلقلی هايی به قطر 5 سانتیمتر تهيه كرده و آن‌ها را درون يک بشقاب، به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
    يک قاشق سوپخوری از روغن باقيمانده را درون يک تابه نسوز ريخته و آن را روی حرات متوسط - زياد قرار دهيد.
    هر طرف فلافل‌ها را حدود 2- 1 دقيقه يا تا زمانی كه طلايی رنگ شوند حرارت دهيد. بگذاريد فلافل‌ها كمی خنک شوند.
    در هر دست پيچ سه عدد از فلافل ها را قرار داده و در صورت تمايل آن‌ها را همراه با سالاد، ‌ماست، سس گوجه فرنگی ميل كنيد.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه