بستن

آشپزی

طرز تهیه سوفله پنیر

  • بازدید: 356
سوفله پنیر

سوفله پنیر

سوفله پنیر

  1. مواد لازم:

    کره..................................60 گرم
    خرده نان............................3 قاشق غذاخوری
    شیر..................................300 میلی لیتر
    آرد سفید...........................50 گرم
    فلفل قرمز.......................... 0.5 قاشق چایخوری
    پنیر گودا............................50 گرم
    پنیر پارمسان.......................50 گرم
    تخم مرغ ............................ 4 عدد
    نمک و خردل........................ به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    کف و اطراف ظرف نسوزی را با یک قاشق غذاخوری کره ی ذوب شده چرب کنید و با خرده های نان کف و اطراف آن را بپوشانید.
    در ظرف دیگری شیر ، کره ، آرد سفید ، فلفل قرمز، جوزهندی، خردل و نمک را مخلوط کنید. مواد را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شیر به جوش آید.
    سپس حرارت را کم کنید تا سس نرم و لطیفی به دست آید و غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید. زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا کنید. زرده ها را یکی یکی به مواد اضافه نمایید و مخلوط کنید. سپس پنیر گودا و نیمی از پنیر پارمزان را اضافه نمایید و کاملاً مخلوط کنید. سفیده ی تخم مرغ و مقداری نمک را با همزن بزنید تا کاملاً سفت شود، طوری که وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد. سپس به مخلوط بالا (که کمی سرد شده) بیفزایید و خیلی آرام هم بزنید تا همه ی مواد با هم مخلوط شوند.
    مواد را در ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید و باقیمانده ی پنیر پارمزان را روی آن بپاشید و در طبقه ی پایین فری که از قبل با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 30- 25 دقیقه قرار دهید تا سوفله کاملاً طلایی شود. سوفله را به طور گرم و با همان ظرف سرو نمایید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه