بستن

آشپزی

طرز تهیه چلو دیزی خالد آبادی

  • بازدید: 370
چلو دیزی خالد آبادی

چلو دیزی خالد آبادی

چلو دیزی خالد آبادی

  1. مواد لازم:

    برنج................................. 4 پیمانه
    لوبیا چشم بلبلی...................2 پیمانه
    گوشت بره.......................... 0.5 کیلو
    زردچوبه............................ 3 قاشق چایخوری
    روغن ............................... 0.5 لیوان
    نمک................................. به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود.
    سپس زردچوبه را در آن تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
    گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیا چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد.
    پس از نیم ساعت یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود.
    پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می‌کنیم و مانند برنج کته یا دمی، می‌گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن را با حرارت ملایم دم می‌کنیم.
    پس از دم کشیدن آن را سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشی نوش جان کنید.


    گردآوری: تحریریه