بستن

آشپزی

طرز تهیه کتلت لپه

  • بازدید: 168
کتلت لپه

کتلت لپه

کتلت لپه

  1. مواد لازم:

    جعفری خرد کرده ........................ ۲ قاشق غذا خوری
    لپه......................................... ۱ پیمانه
    تخم مرغ ................................ ۲ عدد
    پیاز....................................... ۱ عدد
    گوشت چرخ کرده ...................... ۳۰۰ گرم
    نمک و فلفل و زرد چوبه ............. به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ۱- لپه را با کمی نمک و آب پخته تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را با گوشت کوب بکوبید تا کاملا له شود
    ۲- یک پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده ‌کنید. سپس آب آن را جدا کنید و دور بریزید
    ۳- پیاز رنده شده، لپه له شده، یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده، دو قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده، دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت لپه آماده شود
    ۴- دو فنجان روغن را کاملا داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتا کم سرخ ‌کنید.
    ۵- در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه