مواد لازم:
جعفری خرد کرده ........................ ۲ قاشق غذا خوری
لپه......................................... ۱ پیمانه
تخم مرغ ................................ ۲ عدد
پیاز....................................... ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ...................... ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه ............. به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- لپه را با کمی نمک و آب پخته تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را با گوشت کوب بکوبید تا کاملا له شود
۲- یک پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده کنید. سپس آب آن را جدا کنید و دور بریزید
۳- پیاز رنده شده، لپه له شده، یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده، دو قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده، دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت لپه آماده شود
۴- دو فنجان روغن را کاملا داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتا کم سرخ کنید.
۵- در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند.
نوش جان
گردآوری: تحریریه