مواد لازم برای 6 نفر:
روغن مایع..................................... ۲ قاشق سوپ خوری
سینه مرغ...................................... ۲۲۰ گرم (بدون پوست و استخوان، رشته شده)
فلفل دلمه ای (برش های نازک)............ ۱/۲ عدد
پیاز.............................................. ۱ عدد
سس سالسا.................................... ۱/۲ فنجان
پودر بیسکویت................................ 1.5 فنجان
آب جوش....................................... ۱/۳ فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده)........ 1.5 فنجان
طرز تهیه:
۱- طبقه ی فر را روی پایین ترین نقطه قرار دهید. فر را با 450 درجه ی فارنهایت (230 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سینی پیتزا پزی 30 سانتی متری را با روغن اسپری کنید.
۲- یک ماهیتابه را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. روغن را اضافه کنید. ماهیتابه را بچرخانید تا کل آن با روغن پوشش داده شود. مرغ را به مدت 3 دقیقه در روغن تفت دهید و گاهی هم بزنید.
۳- فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا سبزیجات ترد شوند و وسط مرغ دیگر صورتی رنگ نباشد. از روی شعله بردارید. سالسا را اضافه کنید و کنار بگذارید.
۴- پودر بیسکوییک و آب جوش را در یک کاسه ی کوچک بریزید و هم بزنید تا شکل خمیری نرم پیدا کند. آن را 20 بار هم بزنید. نوک انگشتان را به پودر بیسکوییک آغشته کنید و خمیر را در سینی پیتزا پهن کنید .
۵- لبه ی آن 1 سانتی متر با دور سینی فاصله داشته باشد. 3/4 فنجان پنیر را روی خمیر بپاشد. روی آن را با مخلوط مرغ بپوشانید. 3/4 فنجان پنیر باقیمانده را روی مرغ بپاشید.
۶- به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که خمیر قهوه ای شود و پنیر آب شود و پف کند در فر بپزید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه