بستن

آشپزی

طرز تهیه آش فلفل

  • بازدید: 1261
آش فلفل

آش فلفل

آش فلفل

  1. مواد لازم:

    گوشت سر دست ........................ 500 گرم
    گندم ....................................... 2 پیمانه
    برنج......................................... نصف پیمانه
    عدس....................................... 1 پیمانه
    باقلا زرد.................................... نصف پیمانه
    نخود درشت................................ 1 پیمانه
    زرد چوبه ................................... به مقدار لازم
    نمک و فلفل................................. به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    1- گندم و برنج را از شب قبل خیس می کنیم. حبوبات را جداگانه پاک کرده و خیس می کنیم. گندم و برنج خیس شده از قبل را با زردچوبه روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا لعاب بیاندازد
    2- نخود و گوشت را با هم روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد. گوشت را از استخوان جدا کرده و می کوبیم و به مواد بالا اضافه می کنیم
    3- عدس و باقلا را نیز پخته و به مواد بالا اضافه می کنیم . مرتب مواد را هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند . مقداری روغن به ان اضافه می کنیم در آخر هم نمک و فلفل را می افزائیم. سپس آش را در ظرف ریخته و با روغن و فلفل قرمز روی آن را تزئین می کنیم.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه