بستن

آشپزی

طرز تهیه آش عدس

  • بازدید: 215
آش عدس

آش عدس

آش عدس

  1. مواد لازم برای 8 نفر:

    لوبیا چشم بلبلی پخته شده............... ۱ فنجان
    عدس......................................... ۲ فنجان
    نخود پخته.................................... ۱ فنجان
    هویج خرد شده.............................. ۲ عدد
    پیاز خرد شده................................ ۱ عدد
    کرفس (ساقه) خرد شده .................. ۲ عدد
    اسفناج یا برگ چغندر خرد شده........... ۵۰۰ گرم
    رب گوجه ‌فرنگی............................. ۲ قاشق غذا خوری
    سیر له شده.................................. ۳ حبه
    پودر زیره..................................... ۱ قاشق چای خوری
    ریحان خشک.................................. ۱ قاشق چای خوری
    آویشن......................................... ۱ قاشق چای خوری
    فلفل قرمز.................................... ۱/۴ قاشق چای خوری
    روغن زیتون................................... ۳ قاشق غذا خوری
    نمک............................................. ۱ قاشق چای خوری
    فلفل سیاه..................................... ۱ قاشق چای خوری
    آب یا آب مرغ................................. ۱۰ فنجان
    جعفری برای تزئین .......................... به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ۱- در یک قابلمه پیاز و هویج و کرفس رو بانمک و فلفل در روغن تفت می دهیم. 5 دقیقه روی حرارت هم می زنیم. بعد سیر و اسفناج یا برگ چغندر رو اضافه می کنیم و تفت میدهیم تا حجم سبزی نصف شود.
    ۲- رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مخلوط شود بقیه مواد رو همراه ۶ فنجان(آب یا آب مرغ) داخل آش می ریزیم.
    ۳- وقتی به جوش اومد در قابلمه رو میگذاریم تا با حرارت متوسط تمام مواد خوب بپزد.
    ۴- بقیه آب رو یک لیوان یک لیوان در فواصل زمانی اضافه می کنیم تا به غلظت مناسب برسد.
    ۵- حدود ۲۰-۲۵ دقیقه تا زمانی که عدس و سبزیجات خوب پخته شود.
    ۶- نصف از آش ا با گوشتکوب یا داخل مخلوط کن له کنیم تا لعاب دار تر شود.
    ۷- روی آش رو با جعفری تازه و فلفل قرمز پرک ، پوست لیمو تراشیده و روغن زیتون تزیین می کنیم.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه