بستن

آشپزی

طرز تهیه پیتزا گوجه و ریحان

  • بازدید: 276
پیتزا گوجه و ریحان

پیتزا گوجه و ریحان

پیتزا گوجه و ریحان

  1. مواد لازم:

    خمیر یا نان پیتزا ( اگر بتوانید مدل ایتالیایی با طعم پنیر استفاده کنید که چه بهتر)...................280 گرم
    پنیر موزارلا خرد شده ( حدود 140 گرم )، تقسیم شده.....................................................یک و یک چهارم
    گوجه فرنگی انگوری که عرضی برش خرده باشند............................................................. 450 گرم
    ریحان تازه خرد شده ...............................................................................................یک دوم فنجان
    ادویه ایتالیایی ( یا ادویه مورد علاقه خودتان ).................................................................یک قاشق چای خوری
    سرکه بالزامیک.......................................................................................................2 قاشق چای خوری


    طرز تهیه:

    پیتزا یکی از محبوب ترین غذاها در میان مردم جهان است. اما بسیاری فکر می کنند غذایی است ناسالم و پر کالری! با اینکه بعضی از انواع این غذا واقعا این دو ویژگی را دارند، اما پیتزا پتانسیل سالم و کم کالری بودن را نیز در خود دارد. امروز طرز تهیه یکی از این پیتزا ها که با گوجه و ریحان درست می شود را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید سالم پیتزا میل کنید.
    1.فر را تا دمای 450 درجه گرم کنید.
    2.نان پیتزا را روی سینی پخت قرار دهید، یک دوم فنجان از پنیر را روی آن بریزید، یک فاصله یک سانتی تا لبه های پیتزا بگذارید. گوجه فرنگی ها را روی پنیر پیتزا بچینید و سپس ریحان ها را اضافه کنید. ادویه و سرکه را هم به ترتیب روی پیتزا بریزید.
    3. باقی پنیرها را روی مواد پیتزا بریزید. پیتزا را در دمای 450 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید تا پنیرها کاملا ذوب شوند. پیتزا را به هشت قسمت تقسیم کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه