بستن

آشپزی

طرز تهیه آش آبلیمو

  • بازدید: 395
آش آبلیمو

آش آبلیمو

آش آبلیمو

  1. مواد لازم برای 4 نفر:

    برنج...................................... ۲۰۰ گرم
    سبزی آش.............................. ۱ کیلوگرم
    گوشت چرخ کرده...................... ۵۰۰ گرم
    لپه....................................... 3 قاشق غذاخوری
    مارچوبه................................. ۲ قاشق غذا خوری
    پیاز...................................... ۴ عدد
    نمک و فلفل و روغن و شکر و نعنا خشک........ به مقدار لازم
    آبلیمو.................................... به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ۱- دو عدد پیاز را پوست کنده و داخل یک قابلمه می‌ریزیم.کمی روغن به آن اضافه کرده و پیازها را سرخ می‌کنیم تا طلائی گردد.
    ۲- فلفل، نمک و لپه را به همراه 4 الی 5 لیوان آب به پیاز سرخ‌شده اضافه‌کرده و آن را به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

    ۳- برنج را شسته و آن را داخل آش می‌ریزیم و باز حدود 20 الی 25 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا کمی پخته و لعاب بی‌اندازد
    ۴- دو پیاز دیگر را پوست‌گرفته و رنده می‌کنیم.
    گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه نموده و خوب هم می‌زنیم. سپس آن را به صورت گلوله گلوله گل می‌گیریم و داخل آش می‌اندازیم.

    ۵- سبزی‌ها (نعنا، گشنیز، پیازچه و جعفری) را شسته و خوب خرد می‌کنیم و به آش اضافه می‌کنیم و باز هم به مدت 15 الی 20 دقیقۀ دیگر روی حرارت می‌گذاریم.
    در این مرحله آب لیمو، شکر و مارچوبه را به آش اضافه می‌نماییم. سپس آش را خوب به‌هم می‌زنیم و می‌گذاریم کمی جا بیفتد
    ۶- پس از پختن و جا افتادن آش، آن را در ظرف مناسب می‌کشیم. می‌توان برای تزئین آن، نعنا را در روغن سرخ‌کرده و روی آش بریزیم و یا آن را با کمی زعفران تزِِیین کنیم
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه