بستن

آشپزی

طرز تهیه نان شکم پر کالباس و پنیر

  • بازدید: 534
نان شکم پر کالباس و پنیر

نان شکم پر کالباس و پنیر

نان شکم پر کالباس و پنیر

  1. مواد لازم:

    نان همبرگر 10 عدد
    تخم مرغ 4 عدد
    کالباس 400 گرم
    خامه 1/4 لیوان
    پنیر رنده شده 1 لیوان
    پیازچه 2 عدد
    پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
    نمک و فلفل مقدار لازم


    طرز تهیه :

    تخم مرغ ها ، خامه ، پیازچه خرد شده ، کالباس خرد شده ، پنیر ( پیتزا ، چدار ، پارمزان ، موزارلا و … ) رنده شده ، پودر سیر ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، مقداری از بالای نان همبرگر را خالی کنید و با فشار دست خمیر داخل نان را به سمت پایین فشرده کنید.داخل هر نان مقداری از مواد بریزید ، نان ها را داخل سینی فر بگذارید و 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا مواد داخل نان کامل بپزد سپس نان های شکم پر را سرو کنید.


    منبع: irancook