مواد لازم:
مواد لازم:
ژامبون گوشت یا مرغ: 2برگ قطعهقطعه
فلفلدلمهای رنگی: 4 برش
سس مایونز: 2 قاشق مرباخوری
جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری
هویج خردشده: یک عدد کوچک
ذرت دانه: 2 قاشق غذاخوری
سیبزمینی سایز بزرگ: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه :
طرز تهیه: ابتدا سیبزمینی را داخل فر گذاشته و در دمای 400درجه فارنهایت به مدت 20دقیقه پخته سپس سیبزمینی را از وسط نصف کرده و با قاشق گوشت آن را بگیرید. مابقی مواد را با هم مخلوط کرده و به شکل سالاد درآورده و روی سیبزمینی نصف شده قرار داده و به دلخواه تزئین میکنیم. این میانوعده بسیار راحت و در عین حال خوشمزه و قابل دسترس است که میتواند در بعضی موارد جای شام را هم برای شما بگیرد. این نوع عصرانه در کشور همسایه ترکیه بسیار در انواع و اقسام مختلف مشاهده میشود .
نکته :
این عصرانه توانایی عوض کردن مواد تشکیلدهنده بسیار دارد. مثلا میتوانید از مخلوطی شبیه به مایه ماکارونی هم استفاده کنید.ا
منبع: مجله آشپزی ایده آل