بستن

آشپزی

طرز تهیه بهترین سالادهای تابستانی ما

  • بازدید: 357
بهترین سالادهای تابستانی ما

بهترین سالادهای تابستانی ما

بهترین سالادهای تابستانی ما

  1. مواد لازم:

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    ذرت تازه

    4 عدد

    100 گرم / 157 کالری

    برنج پخته شده و سرد شده

    5/1 پیمانه

    100 گرم / 142 کالری

    گوجه فرنگی تزئینی

    500 گرم

    نامشخص

    پیاز قرمز کوچک خلال شده

    1 عدد

    100 گرم / 36 کالری

    فلفل سبز به صورت نازک خلال شده

    1 عدد

    100 گرم / 15 کالری

    سرکه برنج یا قرمز

    2 قاشق سوپخوری

    100 گرم / 9 کالری

    روغن زیتون

    2 قاشق سوپخوری

    100 گرم / 900 کالری

     


    طرز تهیه:

    بلال را پاک کرده و یک برس روی آن بکشید و سپس آب بکشید، ذرت را برای 3 دقیقه بپزید و بگذارید تا سرد شود، سپس آنها را از وسط ببرید.برنج پخته شده، گوجه فرنگی ها و پیاز و فلفل را با هم ترکیب کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن ذرت ها را قرار دهید.روی آن کمی سرکه و روغن زیتون بریزید و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.

    *. نکته : برای برش دادن ذرتها از این روش کمک بگیرید. ذرت ها را روی تخته برش قرار دهید و با دستتان آن را نگه دارید و از یک طرف ذرت را برش دهید، سپس آن را بچرخانید و از سمت دیگر برش دهید تا از وسط به دو نیم شود. برای گذاشتن در ظرف مورد نظر از یک کاردک کمک بگیرید.


    سالاد سبزیجات

    پیازچه خرد شده

    1فنجان

    100 گرم / 3 کالری

    خیار خرد شده

    1فنجان

    100 گرم / 10 کالری

    هویج رنده یا خلال شده نازک

    5/1 فنجان

    100 گرم / 40 کالری

    قارچ ورقه شده

    1فنجان

    100 گرم / 27 کالری

    کرفس خرد شده نازک

    1فنجان

    100 گرم / 13 کالری

    گل کلم خرد شده ریز

    1 فنجان

    100 گرم / 10 کالری

    گوجه فرنگی

    5 عدد

    100 گرم / 15 کالری

    برگ تربچه ریز شده

    1قاشق غذاخوری

    100 گرم / 33 کالری

    شاهی آبی یا جعفری ریز شده

    1قاشق غذخوری

    نامشخص

     


    طرز تهیه:

    پیازچه، خیار، هویج، قارچ، کرفس و گل کلم را پس از شستشو خرد کرده و با هم مخلوط کنید.سپس گوجه فرنگیخرد شده را به سالاد اضافه کنید.گوجه فرنگی در این سالاد باید کاملاً رسیده و شیرین باشد و زیاد خرد نشود. برگ تربچه ریز شده و شاهی آبی یا جعفری را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

     


    مواد لازم سس سالاد :

    سیر ریزشده

    2 حبه

    100 گرم / 98 کالری

    تربچه ریزشده

    1 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 15 کالری

    آب لیموترش تازه

    2 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 42 کالری

    سرکه سیب

    1 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 22 کالری

    عسل

    1 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 288 کالری

    پودر خردل

    1 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 452 کالری

    روغن زیتون

    1 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 900 کالری

    ماست کم چرب

    1 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 265 کالری

    نمک و فلفل

    به مقدار لازم

    100 گرم / 0 کالری


    طرز تهیه سس سالاد:

    ماست و عسل را در ظرفی جدا گانه با چنگال خوب هم بزنید و به تدریج آب لیمو ترش و سرکه سیب را به آن اضافه کنید. پودر خردل، روغن زیتون، نمک و فلفل را نیز به مایع افزوده و در مرحله آخرتربچه و سیر ریز شده را به آن اضافه  کنید.

    *. در یخچال بگذارید. بعد از10 دقیقه سس را از یخچال بیرون آورده و دوباره هم بزنید تا سس به طور کامل آماده شود.سالادرا می توانید در کاسه ای با برگ های تازه کاهو تزیین کنید. سس را نیز می توانید جدا و یا روی سالاد استفاده کنید

     


    منبع: آکاایران