مواد لازم:
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
ذرت تازه
4 عدد
100 گرم / 157 کالری
برنج پخته شده و سرد شده
5/1 پیمانه
100 گرم / 142 کالری
گوجه فرنگی تزئینی
500 گرم
نامشخص
پیاز قرمز کوچک خلال شده
1 عدد
100 گرم / 36 کالری
فلفل سبز به صورت نازک خلال شده
1 عدد
100 گرم / 15 کالری
سرکه برنج یا قرمز
2 قاشق سوپخوری
100 گرم / 9 کالری
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
100 گرم / 900 کالری
طرز تهیه:
بلال را پاک کرده و یک برس روی آن بکشید و سپس آب بکشید، ذرت را برای 3 دقیقه بپزید و بگذارید تا سرد شود، سپس آنها را از وسط ببرید.برنج پخته شده، گوجه فرنگی ها و پیاز و فلفل را با هم ترکیب کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن ذرت ها را قرار دهید.روی آن کمی سرکه و روغن زیتون بریزید و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.
*. نکته : برای برش دادن ذرتها از این روش کمک بگیرید. ذرت ها را روی تخته برش قرار دهید و با دستتان آن را نگه دارید و از یک طرف ذرت را برش دهید، سپس آن را بچرخانید و از سمت دیگر برش دهید تا از وسط به دو نیم شود. برای گذاشتن در ظرف مورد نظر از یک کاردک کمک بگیرید.
سالاد سبزیجات
پیازچه خرد شده
1فنجان
100 گرم / 3 کالری
خیار خرد شده
1فنجان
100 گرم / 10 کالری
هویج رنده یا خلال شده نازک
5/1 فنجان
100 گرم / 40 کالری
قارچ ورقه شده
1فنجان
100 گرم / 27 کالری
کرفس خرد شده نازک
1فنجان
100 گرم / 13 کالری
گل کلم خرد شده ریز
1 فنجان
100 گرم / 10 کالری
گوجه فرنگی
5 عدد
100 گرم / 15 کالری
برگ تربچه ریز شده
1قاشق غذاخوری
100 گرم / 33 کالری
شاهی آبی یا جعفری ریز شده
1قاشق غذخوری
نامشخص
طرز تهیه:
پیازچه، خیار، هویج، قارچ، کرفس و گل کلم را پس از شستشو خرد کرده و با هم مخلوط کنید.سپس گوجه فرنگیخرد شده را به سالاد اضافه کنید.گوجه فرنگی در این سالاد باید کاملاً رسیده و شیرین باشد و زیاد خرد نشود. برگ تربچه ریز شده و شاهی آبی یا جعفری را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
مواد لازم سس سالاد :
سیر ریزشده
2 حبه
100 گرم / 98 کالری
تربچه ریزشده
1 قاشق غذاخوری
100 گرم / 15 کالری
آب لیموترش تازه
2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 42 کالری
سرکه سیب
1 قاشق غذاخوری
100 گرم / 22 کالری
عسل
1 قاشق غذاخوری
100 گرم / 288 کالری
پودر خردل
1 قاشق غذاخوری
100 گرم / 452 کالری
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
100 گرم / 900 کالری
ماست کم چرب
1 قاشق غذاخوری
100 گرم / 265 کالری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالری
طرز تهیه سس سالاد:
ماست و عسل را در ظرفی جدا گانه با چنگال خوب هم بزنید و به تدریج آب لیمو ترش و سرکه سیب را به آن اضافه کنید. پودر خردل، روغن زیتون، نمک و فلفل را نیز به مایع افزوده و در مرحله آخرتربچه و سیر ریز شده را به آن اضافه کنید.
*. در یخچال بگذارید. بعد از10 دقیقه سس را از یخچال بیرون آورده و دوباره هم بزنید تا سس به طور کامل آماده شود.سالادرا می توانید در کاسه ای با برگ های تازه کاهو تزیین کنید. سس را نیز می توانید جدا و یا روی سالاد استفاده کنید
منبع: آکاایران