بستن

آشپزی

طرز تهیه سالاد رولی

  • بازدید: 623
سالاد رولی

سالاد رولی

سالاد رولی

  1. مواد لازم:


    ژامبون گوشت یا مرغ.  ۲۵۰ گرم
    پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
    گردو  خردشده ۱۰۰ گرم
    سس مایونز  ۱ پیمانه
    سیب زمینی پخته و نگینی  ۳ عدد متوسط
    هویج پخته و نگینی  ۱/۲ پیمانه
    خیارشور نگینی.  ۱ پیمانه
    نمک و فلفل  به مقدار لازم
    نون باگت ۴ عدد


    ژامبون هارو نگینی خورد میکنیم،سیب زمینی و هویج رو هم آبپز میکنیم و نگینی خورد میکنیم،خیارشور رو هم نگینیش میکنیم و همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و سس و پیازچه  رو قاطی موادمون میکنیم ،نمک و فلفل رو هم میزنیم و موادمون رو داخل نون باگت میکنیم( بدون اینکه نون رو برش بزنیم). اطراف نونارو سلفون میپیچیم و میزاریم تو یخچال تا یه کم خودشو بگیره و سفت تر بشه ،حدود ۳-۴ ساعت تو یخچال بمونه،بعد از سلفون درشون میاریم و با یه چاقوی تیز برش میزنیم،بدون اینکه چاقورو جلو و عقب کنیم،اینطوری تمیزتر در میاد.
    نکته: میتونید به جای ژامبون از سینه مرغ استفاده کنید.


    منبع:kadbanoo-irani