بستن

آشپزی

طرز تهیه ته چین گوشت

  • بازدید: 412
ته چین گوشت

ته چین گوشت

ته چین گوشت

  1. مواد لازم:

    روغنبه میزان لازم

     پیاز۱ عدد

    گوشت ۶۰۰ گرم

    زردچوبه به میزان لازم

    نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

    برنج۴ پیمانه

    تخم مرغ۲ عدد

    ماست چکیده۸ قاشق غذاخوری

    کره۲۰۰ گرم

    زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری

    خلال پستهبرای تزیین

    خلال بادامبرای تزیین

    خلال پوست پرتقالبرای تزیین


    طرز تهیه :

    در قابلمه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. به آن ها فلفل سیاه، زردچوبه و آب اضافه کنید و بگذارید تا برای ۲ ساعت بپزد. می توانید به آن کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. در پایان پخت به آن نمک بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

    در این میان، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

    در قابلمه ای روی حرارت بالا مقداری آب بریزید و بجوشانید، برنج را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آن بپزید. برنج را آبکشی کنید.

     

    در ظرفی مناسب، تخم مرغ ها را کمی بزنید. ماست، کره و ادویه ها (زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک) را به آن اضافه کنید. برنج را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

    کمی روغن در در ظرف مورد نظر(مخصوص فر) بریزید. نیمی از مایه ته چین را در آن بریزید. گوشت را به صورت لایه ای منظم روی آن بچینید و باقیمانده مایه ته چین را روی آن بریزید. ته چین را برای حدود ۱ ساعت در فر قرار دهید.

    بعد از پخت آن را از فر خارج کنید و در ظرف مد نظر برگردانید. می توانید ته چین را با انواع خلال (پسته، بادام و پوست پرتقال) تفت داده تزیین کنید و سرو نمایید.


    نکاتی برای درست کردن ته چین گوشت :

    • پیاز را خرد کنید.
    • از گوشت بدون استخوان استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید. می توانید از گوشت بره هم استفاده کنید.


    • برنج را از قبل برای ۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.
    • می توانید آن را در قابلمه و روی گاز هم بپزید.


    منبع:ashpazbashy