بستن

آشپزی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

  • بازدید: 380
سوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی

  1. مواد لازم برای 4 نفر:


    گوجه‌فرنگی تازه ........................... 675 گرم
    روغن مایع گیاهی ..........................  2 قاشق سوپ‌خوری
    برگ بو ..................................... یک عدد
    پیازچه (حلقه‌حلقه و درشت خرد شود) ...... 4 ساقه
    نمک ....................................... یک قاشق چای‌خوری سرخالی
    سیر (ریز خرد شود) .......................  2 حبه
    پودر فلفل سیاه .............................. نصف قاشق چای‌خوری
    گشنیز تازه خرد شده ........................ 2 قاشق سوپ‌خوری
    آب .......................................... 3 پیمانه یا 750 میلی‌لیتر  (در صورت تمایل از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنید)
    آرد ذرت .................................... یک قاشق سوپ‌‌خوری
    ـخامه برای تزئین ...........................  4 قاشق سوپ‌خوری


    طرز تهیه:


    1ـ ابتدا پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بکنید. برای این منظور گوجه فرنگی‌ها را به مدت 30ثانیه در قابلمه‌ای حاوی آب جوش بریزید. بعد از طی این مدت، بلافاصله آنها را به کاسه‌ای حاوی آب سرد منتقل کنید. به این ترتیب، پوست گوجه فرنگی‌ها به سرعت از گوشت آنها جدا می‌شود. پس از مرحله پوست کندن، گوشت آنها را به صورت درشت خرد کنید.
    2 ـ قابلمه‌ای آماده کنید. روغن را داخل آن بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس برگ بو و پیازچه خردشده را در آن تفت دهید. پس از آن گوجه‌فرنگی‌های خردشده را نیز اضافه کنید. حرارت دادن را تا زمانی ادامه دهید که گوجه‌فرنگی‌ها پخته و تقریبا له شوند.
    3 ـ نمک، فلفل، سیر، گشنیز و آب را در قابلمه بریزید و حرارت را زیادتر کنید تا جوش بیاید. سپس به مدت 15دقیقه حرارت دهید.
    4 ـ پس از طی این مدت، مواد سوپ را از داخل صافی عبور دهید تا مایه‌ای صاف و یکدست حاصل شود. البته به جای این روش می‌توانید از دستگاه مخلوط‌‌ کن نیز استفاده کنید.
    5 ـ سوپ صاف‌شده یا مخلوط‌ شده را به قابلمه برگردانید و روی اجاق گاز قرار دهید. آرد ذرت را در مقدار کمی آب‌جوش حل کرده و به سوپ اضافه کنید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید تا سوپ، جوشیده و کمی غلیظ شود.

    نوش جان