بستن

آشپزی

طرز تهیه پاستای مرغ

  • بازدید: 79
پاستای مرغ

پاستای مرغ

پاستای مرغ

  1. مواد لازم برای 4 نفر:

    پاستا ....................................................... 500 گرم
    سینه مرغ آب پز شده بدون پوست و استخوان ............ 1تا 2 عدد
    خامه ....................................................... سه چهارم پیمانه
    سیر رنده شده .............................................. 2 حبه
    پنیر پارمیزان .............................................. یک سوم پیمانه
    کره ........................................................ یک چهارم پیمانه
    کلم بروکلی بخار پز شده ................................... 200 گرم
     


    طرز تهیه:

    مرغ آب پز شده را در کمی کره تفت دهید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.پس از خنک شدن مرغ را طولی برش بزنید.
    پس از آبکش کردن پاستا ،نصف پیمانه از آب را کنار بگذارید.
    خامه،سیر، کره، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و هر از گاهی نیز هم بزنید تا کره آب شود اما نجوشد.
    پاستای آبکش شده را به قابلمه بر گردانید،آب پاستا و نصف پنیر را به آن اضافه کنیدو هم بزنید.سپس سس و باقی مانده پنیر را به آن اضافه کنید و در حالی که حرارت را کم کرده اید مواد را مرتب به مدت 3 دقیقه هم بزنید.مرغ را هم به آن اضافه کنید.
    مرغ و پاستا را با کلم بروکلی بخار پز شده سرو کنید.


    نوش جان