مواد لازم برای 4 نفر:
پاستا ....................................................... 500 گرم
سینه مرغ آب پز شده بدون پوست و استخوان ............ 1تا 2 عدد
خامه ....................................................... سه چهارم پیمانه
سیر رنده شده .............................................. 2 حبه
پنیر پارمیزان .............................................. یک سوم پیمانه
کره ........................................................ یک چهارم پیمانه
کلم بروکلی بخار پز شده ................................... 200 گرم
طرز تهیه:
مرغ آب پز شده را در کمی کره تفت دهید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.پس از خنک شدن مرغ را طولی برش بزنید.
پس از آبکش کردن پاستا ،نصف پیمانه از آب را کنار بگذارید.
خامه،سیر، کره، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و هر از گاهی نیز هم بزنید تا کره آب شود اما نجوشد.
پاستای آبکش شده را به قابلمه بر گردانید،آب پاستا و نصف پنیر را به آن اضافه کنیدو هم بزنید.سپس سس و باقی مانده پنیر را به آن اضافه کنید و در حالی که حرارت را کم کرده اید مواد را مرتب به مدت 3 دقیقه هم بزنید.مرغ را هم به آن اضافه کنید.
مرغ و پاستا را با کلم بروکلی بخار پز شده سرو کنید.
نوش جان