بستن

آشپزی

طرز تهیه چیکن کورما

  • بازدید: 346
چیکن کورما

چیکن کورما

چیکن کورما

  1. مواد لازم:


    فیله مرغ بدون پوست ............................ ۴ عدد
    پنیر خامه ای پرچرب ............................ ۱۸۰ گرم
    رب کورما ....................................... ۲ قاشق غذاخوری
    گشنیز خرد شده .................................. ۱ قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری برای سرو)
    عصاره لیموترش ................................ نصف یک عدد
    فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) ........ ۱ عدد
    گوجه گیلاسی نصف شده ........................ ۸ عدد
    برنج پخته و سالاد، یا سیب زمینی نو و سبزیجات....... برای سرو


    طرز تهیه:


    فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و مرغ ها را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. پنیر خامه ای، رب کورما، گشنیز را با هم مخلوط کرده و مقداری از آب لیمو را به آن اضافه کنید. باقی مانده آب لیمو را روی مرغ ها ریخته و مخلوطی که درست کردید را روی آن بزنید. فلفل ها را روی آن پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

    بعد ظرف را از فر درآورده، گوجه ها را اضافه کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

    برای تزیین از گشنیز استفاده کرده و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید.
     

    نوش جان