مواد لازم:
باقلا ........................ 200 گرم
میگو ....................... 500 گرم
تمرهندی .................... نصف بسته
آب .......................... 2 لیوان
پیاز متوسط ................. یک عدد
کاری ........................ یک قاشق چای خوری
زردچوبه .................... نصف قاشق چای خوری
فلفل قرمز .................... نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
*.این خوراک بسیار ساده و سریع آماده می شود و با کته یا همان کیک برنج بسیار خوش طعم است. ابتدا پیاز را خلالی خرد می کنیم، به همراه ادویه ها و کمی روغن زیتون آنقدر تفت می دهیم تا سبک شود. میگوها را به پیاز اضافه می کنیم و درحد نیم پز شدن تفت می دهیم.
*. دقت کنید در این مرحله پیازها طلایی نشوند. تمبرهندی را با 2 لیوان آب آنقدر می جوشانیم تا هسته هایش کاملا جدا شده و سس حاصل را از صافی رد می کنیم. باقلا و سس آماده شده را به مواد میگو اضافه می کنیم و آنقدر می جوشانیم تا آب خوراک کاملا کشیده شده و غلیظ شود. به میزان دلخواه نمک به غذا اضافه کرده و آن را سرو می کنیم.
نوش جان