بستن

آشپزی

طرز تهیه سمبل پراون

  • بازدید: 206
سمبل پراون

سمبل پراون

سمبل پراون

  1. مواد لازم:

    باقلا ........................ 200 گرم
    میگو ....................... 500 گرم
    تمرهندی .................... نصف بسته
    آب .......................... 2 لیوان
    پیاز متوسط ................. یک عدد
    کاری ........................ یک قاشق چای خوری
    زردچوبه .................... نصف قاشق چای خوری
    فلفل قرمز .................... نصف قاشق چای خوری


    طرز تهیه:


    *.این خوراک بسیار ساده و سریع آماده می شود و با کته یا همان کیک برنج بسیار خوش طعم است. ابتدا پیاز را خلالی خرد می کنیم، به همراه ادویه ها و کمی روغن زیتون آنقدر تفت می دهیم تا سبک شود. میگوها را به پیاز اضافه می کنیم و درحد نیم پز شدن تفت می دهیم.
    *. دقت کنید در این مرحله پیازها طلایی نشوند. تمبرهندی را با 2 لیوان آب آنقدر می جوشانیم تا هسته هایش کاملا جدا شده و سس حاصل را از صافی رد می کنیم. باقلا و سس آماده شده را به مواد میگو اضافه می کنیم و آنقدر می جوشانیم تا آب خوراک کاملا کشیده شده و غلیظ شود. به میزان دلخواه نمک به غذا اضافه کرده و آن را سرو می کنیم.
    نوش جان