بستن

آشپزی

طرز تهیه کیسادیای مرغ

  • بازدید: 94
کیسادیای مرغ

کیسادیای مرغ

کیسادیای مرغ

  1. مواد لازم:

    ▫️سینه مرغ بدون پوست و استخوان ............... نیم کیلو
    ▫️فلفل سبز........................................... ۲ عدد
    ▫️فلفل قرمز چیلی .................................. ۱ عدد
    ▫️پنیر چدار یا موزارلا رنده شده ................... ۱٫۵ پیمانه
    ▫️نان تورتیلا ....................................... 6عدد
    ▫️روغن زیتون .................................... یک قاشق غذاخوری
    ▫️گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده ............... یک عدد 
    ▫️گوجه فرنگی ریز................................ نیم پیمانه
    ▫️پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن) ............... سه قاشق غذاخوری
    ▫️گشنیز یا ریحان تازه خرد شده .................. یک قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:


    مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
    تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
    روغن را داخل تابه بریزید،

    فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
    مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید 
    روی آنها پنیر بپاشید. 
    تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. 
    این روند حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد
     برای سرو این غذا باید کیسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید

    نوش جان