مواد لازم:
▪️نودل الیت ...................... 1 بسته
▪️تخم مرغ ........................ 1عدد
▪️سس پیتزا ....................... به میزان لازم
▪️پنیر ماتزارلا .................... به میزان لازم
▪️مواد پیتزا دلخواه ............... به میزان لازم
▪️فلفل قرمز....................... نصف قاشق چایخوری
▪️آویشن ......................... 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- نودل رو بدون ادویه بپزید و وقتی نرم شد داخل صافی بریزید اجازه بدید خنک بشه.
2- سپس تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
3- متونید توی این قسمت از ادویه هم استفاده کنید (من فلفل قرمز و آویشن میریزم).
4- داخل تابه نچسب کمی روغن بریزید و نودل رو داخلش پهن کنید و اجازه بدید کمی پخته بشه در حدی که انسجام پیدا کنه و بشه برش گردوند.
5- حالا نودل رو برگردونید و روش کمی سس پیتزا بریزید.
6- کمی پنیر، مواد پیتزا و دوباره پنیر بریزید.
7- در آخر در ماهیتابه رو ببندید و با حرارت بسیار ملایم اجازه بدید پنیر آب بشه.
8- میتونید این کار رو داخل فر هم انجام بدید و گریل رو روشن کنید تا روش طلایی بشه.
9- بعد از آب شدن پنیر پیتزا آماده است.
⚫️نکته🔻🚦
من معمولا از پنیر ماتزارلا استفاده میکنم البته با پنیر چدار رنده شده هم امتحان کردم که خیلی عالی شد ولی من ماتزارلا رو بخاطر بیشتر کش اومدن ترجی میدم.
- این پیتزا اونقدری سفت نیست که بشه با دست خورد اگه دوست دارید سفت تر بشه متونید به قسمت های کوچیک برش بدید و داخل فر بگذارید.
- من با ادویه های مختلف حتی ادویه نودل امتحان کردم و باز بنظرم همون آویشن و فلفل بهتر از همه شد چون هم سس پیتزا هم مواد طعم های کافی رو داره
نوش جان