بستن

آشپزی

طرز تهیه پیتزا رامن

  • بازدید: 95
پیتزا رامن

پیتزا رامن

پیتزا رامن

  1. مواد لازم:


    ▪️نودل الیت ...................... 1 بسته
    ▪️تخم مرغ ........................ 1عدد
    ▪️سس پیتزا ....................... به میزان لازم
    ▪️پنیر ماتزارلا .................... به میزان لازم
    ▪️مواد پیتزا دلخواه ............... به میزان لازم
    ▪️فلفل قرمز....................... نصف قاشق چایخوری
    ▪️آویشن ......................... 1 قاشق چایخوری
     


    طرز تهیه:


    1- نودل رو بدون ادویه بپزید و وقتی نرم شد داخل صافی بریزید اجازه بدید خنک بشه.

    2- سپس تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

    3- متونید توی این قسمت از ادویه هم استفاده کنید (من فلفل قرمز و آویشن میریزم).

    4- داخل تابه نچسب کمی روغن بریزید و نودل رو داخلش پهن کنید و اجازه بدید کمی پخته بشه در حدی که انسجام پیدا کنه و بشه برش گردوند.

    5- حالا نودل رو برگردونید و روش کمی سس پیتزا بریزید.

    6- کمی پنیر، مواد پیتزا و دوباره پنیر بریزید.

    7- در آخر در ماهیتابه رو ببندید و با حرارت بسیار ملایم اجازه بدید پنیر آب بشه.

    8- میتونید این کار رو داخل فر هم انجام بدید و گریل رو روشن کنید تا روش طلایی بشه.

    9- بعد از آب شدن پنیر پیتزا آماده است.

    ⚫️نکته🔻🚦

    من معمولا از پنیر ماتزارلا استفاده میکنم البته با پنیر چدار رنده شده هم امتحان کردم که خیلی عالی شد ولی من ماتزارلا رو بخاطر بیشتر کش اومدن ترجی میدم.

    - این پیتزا اونقدری سفت نیست که بشه با دست خورد اگه دوست دارید سفت تر بشه متونید به قسمت های کوچیک برش بدید و داخل فر بگذارید.

    - من با ادویه های مختلف حتی ادویه نودل امتحان کردم و باز بنظرم همون آویشن و فلفل بهتر از همه شد چون هم سس پیتزا هم مواد طعم های کافی رو داره

    نوش جان