بستن

آشپزی

طرز تهیه سوپ بلغور ارومیه (یارما شورباسی)

  • بازدید: 188
سوپ بلغور ارومیه (یارما شورباسی)

سوپ بلغور ارومیه (یارما شورباسی)

سوپ بلغور ارومیه (یارما شورباسی)

  1. مواد لازم:

    ▫️پیاز ....................................... 1عدد
    ▫️آب ........................................ 5-6 پیمانه
    ▫️نمک، فلفل و زردچوبه ................... به مقدار لازم
    ▫️فلفل سبز تند .............................. 1عدد
    ▫️سیب زمینی متوسط ...................... 1عدد
    ▫️لوبیا قرمز پخته .......................... 1 پیمانه
    ▫️بلغور گندم ............................... 1 پیمانه
    ▫️گوجه فرنگی ............................ 1 عدد
    ▫️نخود پخته شده .......................... 1پیمانه
    ▫️رب گوجه فرنگی ....................... 1 قاشق غذاخوری
    ▫️مرزه خشک ............................ 1 قاشق غذاخوری
     


    طرز تهیه:

    1. بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.

    2. سیب زمینی رو بصورت مربع کوچک خرد کنید و کنار بگذارید.

    ⚫️نکته🔻🚦

    برای طعم بهتر میتونین فلفل دلمه ای رو خرد کرده و اضافه کنید.

    3. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه ای سرخ کنید.

    4. نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ بشه.

    5. بعد گوجه فرنگی رو بصورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم تا گوجه فرنگی در داخل پیاز داغ نرم بشه.

    6. بعد بلغور را با دو پیمانه آب به پیاز داغ اضافه کنید و بذارین بلغور پخته شود.

    7. بعد یکی دو جوش که زد، 3پیمانه آب و،سیب زمینی و فلفل سبز تند رو هم به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با در بسته و با حرارت ملایم تا اینکه سیب زمینی نرم شود.

    8. این نکته رو فراموش نکنید که چند باری هم بزنید تا بلغور ته نگیرد.

    9. اگر آبش جوشید و کم شد میتونین آب جوش بریزید.

    10. سپس سیب زمینی که پخته شد رب گوجه فرنگی ،مزره خشک ،لوبیا قرمز و نخود رو که از قبل پخته شده و آماده کردیم را هم اضافه کنید و هم بزنید.

    11. سپس بمدت 10 دقیقه ای بگذارید تا آشمون جا بیوفته و لعابدار بشه بعد نوش جان کنید