مواد لازم:
▫️پیاز ....................................... 1عدد
▫️آب ........................................ 5-6 پیمانه
▫️نمک، فلفل و زردچوبه ................... به مقدار لازم
▫️فلفل سبز تند .............................. 1عدد
▫️سیب زمینی متوسط ...................... 1عدد
▫️لوبیا قرمز پخته .......................... 1 پیمانه
▫️بلغور گندم ............................... 1 پیمانه
▫️گوجه فرنگی ............................ 1 عدد
▫️نخود پخته شده .......................... 1پیمانه
▫️رب گوجه فرنگی ....................... 1 قاشق غذاخوری
▫️مرزه خشک ............................ 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.
2. سیب زمینی رو بصورت مربع کوچک خرد کنید و کنار بگذارید.
⚫️نکته🔻🚦
برای طعم بهتر میتونین فلفل دلمه ای رو خرد کرده و اضافه کنید.
3. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه ای سرخ کنید.
4. نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ بشه.
5. بعد گوجه فرنگی رو بصورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم تا گوجه فرنگی در داخل پیاز داغ نرم بشه.
6. بعد بلغور را با دو پیمانه آب به پیاز داغ اضافه کنید و بذارین بلغور پخته شود.
7. بعد یکی دو جوش که زد، 3پیمانه آب و،سیب زمینی و فلفل سبز تند رو هم به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با در بسته و با حرارت ملایم تا اینکه سیب زمینی نرم شود.
8. این نکته رو فراموش نکنید که چند باری هم بزنید تا بلغور ته نگیرد.
9. اگر آبش جوشید و کم شد میتونین آب جوش بریزید.
10. سپس سیب زمینی که پخته شد رب گوجه فرنگی ،مزره خشک ،لوبیا قرمز و نخود رو که از قبل پخته شده و آماده کردیم را هم اضافه کنید و هم بزنید.
11. سپس بمدت 10 دقیقه ای بگذارید تا آشمون جا بیوفته و لعابدار بشه بعد نوش جان کنید