بستن

آشپزی

طرز تهیه باگت تخم مرغی

  • بازدید: 144
باگت تخم مرغی

باگت تخم مرغی

باگت تخم مرغی

  1. مواد لازم:


    ▪️باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) ................... 2عدد
    ▪️سوسیس ...................................................................... به مقدار لازم
    ▪️فلفل دلمه ای رنگی ........................................................... 1 عدد
    ▪️پیازچه نصف شده ............................................................. 1/2 لیوان
    ▪️تخم مرغ زده شده ............................................................. 10عدد
    ▪️خامه‌ی زده شده ............................................................... 2/3 لیوان
    ▪️ریحان خرد شده ............................................................... 1/4 لیوان
    ▪️نمک .......................................................................... 1/2 قاشق چایخوری
    ▪️پنیر موزارلا خرد شده ......................................................... 1 و 1/2 لیوان
     


    طرز تهیه:


    1- فر را از قبل در دمای 176 درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.

    2- روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت 8 دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.

    3- در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.

    4- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. 1/2 لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسیوس )

    5- بگذارید برای 5 دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.
     

    نوش جان