مواد لازم:
▫️لوبیا چیتی .................................... 1 پیمانه پلوپز پر
▫️سیب زمینی ................................... 200 گرم (1 دونه بزرگ شد واسه من )
▫️پیاز............................................ 1 دونه متوسط
▫️سیر............................................ درصورت تمایل یکی دو حبه
▫️آردنخودچی.................................... 50 گرم (من چشمی ریختم)
▫️جعفری خردشده ............................... 3 قاشق غذاخوری پر
▫️پودر زیره..................................... 1 قاشق چایخوری
▫️پودر گشنیز.................................... 1 قاشق چای خوری
▫️ادویه مخلوط ................................. 1 قاشق مرباخوری (من نریختم)
طرز تهیه:
لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کردم و بعد گذاشتم خوب بپزه ..در دیگ رو نذاشتم تا سیاه نشه و پوستش هم کنده نشه...اگه آب داشت آبش رو خالی کنین...بعد تا داغه لهش کنین سیب زمینی رو رنده ریز کردم و با پیاز رنده شده و سیر له شده همراه با ادویه ها و جعفری توی لوبیا ریختم و خوب خوب ورز دادم و گذاشتم بمونه تا مزه دار بشه..
بعد هم توی روغن داغ دو طرفش رو سرخ کردم ... به خاطر آرد نخودچیش ممکنه حس کنین که داره وا میره ولی نمیره..ضمن اینکه آردنخودچی رو به نظر من از کم شروع کنین بریزین تا دستتون بیاد هرجا لازمه.
بافت این شامی خیلی پوک و نرمه و البته بسیار بسیار خوشمزه
*این شامی احتیاجی به تخم مرغ نداره ..بازم اگه حس کردین لازمه یه دونه بریزین داخلش که بهتر بشه
نوش جان