بستن

آشپزی

طرز تهیه هات داگ تابستانی

  • بازدید: 128
هات داگ تابستانی

هات داگ تابستانی

هات داگ تابستانی

  1. مواد لازم برای 8 نفر:

    ذرت ........................... یک پیمانه
    ▫️پیاز خرد شده ................. 1/3 پیمانه
    ▫️ریحان خرد شده .............. 1/3 پیمانه
    ▫️سس مایونز ................... یک قاشق غذاخوری
    ▫️خامه ترش .................... یک قاشق غذاخوری
    ▫️سرکه قرمز .................... یک قاشق غذاخوری
    ▫️نمک ........................... ¼ قاشق چایخوری
    ▫️فلفل سیاه ....................... ¼ قاشق چایخوری
    ▫️شکر .......................... 1/8 قاشق چایخوری
    ▫️کاهوی خرد شده .............. 2 و 2/3 پیمانه
    ▫️گوجه‌فرنگی خرد شده.......... دو عدد متوسط
    ▫️آوکادو خرد شده ...............یک عدد متوسط 
    ▫️فلفل هالوپینو خرد شده......... به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    در یک کاسه کوچک، ذرت، ریحان، سس مایونز، خامه، سرکه، نمک، فلفل سیاه و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.

    داخل ساندویچ هات‌داگ‌های کباب شده را با 1/3 پیمانه کاهوی خرد شده پر کنید. نیمه‌های گوجه‌فرنگی و آووکادو را درون نان‌ها بگذارید. هات‌داگ‌ها را درون نان بگذارید. روی آنها نیز یک قاشق غذاخوری مخلوط ذرت بریزید.

    در صورت تمایل، فلفل هالوپینو و دانه ذرت نیز برای تزئین و مزه‌دار شدن بریزید.

    برای تهیه هات‌داگ کبابی نیز، 8 عدد هات‌داگ دودی و 8 عدد نان نیاز دارید.
    هات‌داگ‌ها را روی توری کباب‌پز بچینید و با حرارت ملایم آنها را بپزید.

    هات‌داگ‌ها را 3 تا 7 دقیقه بپزید و دایم روی حرارت بچرخانید تا همه جای آنها یکدست طلایی شود. سپس از روی کباب‌پز بردارید.