مواد لازم برای 8 نفر:
ذرت ........................... یک پیمانه
▫️پیاز خرد شده ................. 1/3 پیمانه
▫️ریحان خرد شده .............. 1/3 پیمانه
▫️سس مایونز ................... یک قاشق غذاخوری
▫️خامه ترش .................... یک قاشق غذاخوری
▫️سرکه قرمز .................... یک قاشق غذاخوری
▫️نمک ........................... ¼ قاشق چایخوری
▫️فلفل سیاه ....................... ¼ قاشق چایخوری
▫️شکر .......................... 1/8 قاشق چایخوری
▫️کاهوی خرد شده .............. 2 و 2/3 پیمانه
▫️گوجهفرنگی خرد شده.......... دو عدد متوسط
▫️آوکادو خرد شده ...............یک عدد متوسط
▫️فلفل هالوپینو خرد شده......... به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک کاسه کوچک، ذرت، ریحان، سس مایونز، خامه، سرکه، نمک، فلفل سیاه و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.
داخل ساندویچ هاتداگهای کباب شده را با 1/3 پیمانه کاهوی خرد شده پر کنید. نیمههای گوجهفرنگی و آووکادو را درون نانها بگذارید. هاتداگها را درون نان بگذارید. روی آنها نیز یک قاشق غذاخوری مخلوط ذرت بریزید.
در صورت تمایل، فلفل هالوپینو و دانه ذرت نیز برای تزئین و مزهدار شدن بریزید.
برای تهیه هاتداگ کبابی نیز، 8 عدد هاتداگ دودی و 8 عدد نان نیاز دارید.
هاتداگها را روی توری کبابپز بچینید و با حرارت ملایم آنها را بپزید.
هاتداگها را 3 تا 7 دقیقه بپزید و دایم روی حرارت بچرخانید تا همه جای آنها یکدست طلایی شود. سپس از روی کبابپز بردارید.