بستن

آشپزی

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان

  • بازدید: 222
آبگوشت کشک بادمجان

آبگوشت کشک بادمجان

آبگوشت کشک بادمجان

  1. مواد لازم:

    ▫️نخود و لوبیا .................................... 1 پیمانه
    ▫️لوبیا چیتی ......................................  یك‌دوم پیمانه
    ▫️عدس ............................................ یك‌دوم پیمانه
    ▫️گوشت گردن گوسفند ............................ 1 كیلوگرم
    ▫️پیاز.............................................. 1 عدد درشت
    ▫️بادمجان ورقه كرده و سرخكرده ................ 4 عدد درشت
    ▫️نمك، فلفل و زردچوبه .......................... به میزان لازم
    ▫️كشك ............................................ 1 پیمانه
    ▫️سیر سرخكرده .................................. 4 حبه
    ▫️نعنا داغ ........................................ 1 قاشق سوپخوری
     


    طرز تهیه:


    ⭕️1. حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.

    ⭕️2. آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

    ⭕️3. سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.

    ⭕️4. كشك را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

    🕰یادآوری🔻

    آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود