بستن

آشپزی

طرز تهیه پای لازانیا

  • بازدید: 210
پای لازانیا

پای لازانیا

پای لازانیا

  1. مواد لازم:

    ▪️ورقه لازانیا ............................... 14 عدد
    ▪️ روغن زیتون ............................. دو قاشق غذاخوری
    ▪️هویج خرد شده ............................ 1.5 پیمانه
    ▪️کدوسبز خرد شده .......................... دو پیمانه
    ▪️سیر رنده شده .............................. 4 حبه
    ▪️قارچ تازه ................................... 3 پیمانه
    ▪️اسفناج ریز و تازه .......................... 300 گرم
    ▪️ریحان تازه ................................. دو قاشق غذاخوری
    ▪️تخم‌مرغ هم‌زده .............................. یک عدد
    ▪️پنیر ریکوتا ................................. 425 گرم
    ▪️پنیر پارمسان رنده شده ...................... 1/3 پیمانه
    ▪️نمک ........................................ نصف قاشق چایخوری
    ▪️فلفل سیاه .................................... ¼ قاشق چایخوری
    ▪️سس گوجه‌فرنگی ........................... 750 گرم
    ▪️پنیر موزارلا رنده شده ...................... دو پیمانه
    ▪️رزماری تازه ............................... (اختیاری)


    طرز تهیه:

    ⭕️فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. لازانیا را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید. آنها را دوبار با آب سرد آبکش کنید.در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. 

    ⭕️هویج، کدوسبز و نیمی از سیرها را اضافه کنید و تفت دهید. آنها را 5 دقیقه بپزید تا سبزیجات کمی نرم شوند. سپس آنها را درون یک کاسه بریزید. بقیه روغن را درون تابه بریزید و قارچ‌ها و بقیه سیرها را اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید و سپس اسفناج را اضافه کنید. 

    ⭕️یک تا دو دقیقه تفت دهید تا اسفناج‌ها آب بیندازند. با قاشق آنها را درون کاسه جداگانه بریزید. ریجان را به مخلوط قارچ اضافه کنید و کنار بگذارید.در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید. پنیر ریکوتا، پارمسان، نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید.برای درست کردن پای لازانیا، یک قالب گرد را انتخاب کنید. کف آن را با روغن چرب کنید. 

    ⭕️نصف پیمانه سس پاستا کف آن بریزید. یک لایه نودل لازانیا بچینید. روی آن سس گوجه‌فرنگی بمالید. مخلوط اسفناج و قارچ را بریزید. نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی آن بریزید. یک لایه دیگر لازانیا بچینید. یک لایه سس و بعد، مخلوط سبزیجات را بریزید. روی آنها پنیر بپاشید و لایه دیگری لازانیا بچینید. باقی مانده مخلوط اسفناج را به همراه پنیر ریکوتا باقی مانده بریزید. یک لایه لازانیا و یک لایه سس گوجه‌فرنگی بریزید.  با کف دست کمی آنها را به پایین فشار دهید.روی قالب یک لایه فویل بکشید و به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید. 

    ⭕️پنیر بریزید و دوباره 15 دقیقه دیگر بپزید. پس از پخت، 15 دقیقه قالب را بیرون بگذارید تا کمی خنک شود و سپس آن را بیرون بیاورید. توجه داشته باشید که قالب کمربندی باشد که لازانیا پای سالم خارج شود. با برگ‌های تازه رزماری تزئین و سرو کنید