⭕️فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. لازانیا را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید. آنها را دوبار با آب سرد آبکش کنید.در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید.
⭕️هویج، کدوسبز و نیمی از سیرها را اضافه کنید و تفت دهید. آنها را 5 دقیقه بپزید تا سبزیجات کمی نرم شوند. سپس آنها را درون یک کاسه بریزید. بقیه روغن را درون تابه بریزید و قارچها و بقیه سیرها را اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید و سپس اسفناج را اضافه کنید.
⭕️یک تا دو دقیقه تفت دهید تا اسفناجها آب بیندازند. با قاشق آنها را درون کاسه جداگانه بریزید. ریجان را به مخلوط قارچ اضافه کنید و کنار بگذارید.در یک کاسه کوچک، تخممرغها را هم بزنید. پنیر ریکوتا، پارمسان، نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید.برای درست کردن پای لازانیا، یک قالب گرد را انتخاب کنید. کف آن را با روغن چرب کنید.
⭕️نصف پیمانه سس پاستا کف آن بریزید. یک لایه نودل لازانیا بچینید. روی آن سس گوجهفرنگی بمالید. مخلوط اسفناج و قارچ را بریزید. نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی آن بریزید. یک لایه دیگر لازانیا بچینید. یک لایه سس و بعد، مخلوط سبزیجات را بریزید. روی آنها پنیر بپاشید و لایه دیگری لازانیا بچینید. باقی مانده مخلوط اسفناج را به همراه پنیر ریکوتا باقی مانده بریزید. یک لایه لازانیا و یک لایه سس گوجهفرنگی بریزید. با کف دست کمی آنها را به پایین فشار دهید.روی قالب یک لایه فویل بکشید و به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید.
⭕️پنیر بریزید و دوباره 15 دقیقه دیگر بپزید. پس از پخت، 15 دقیقه قالب را بیرون بگذارید تا کمی خنک شود و سپس آن را بیرون بیاورید. توجه داشته باشید که قالب کمربندی باشد که لازانیا پای سالم خارج شود. با برگهای تازه رزماری تزئین و سرو کنید