بستن

آشپزی

طرز تهیه سس سیر و قارچ

  • بازدید: 179
سس سیر و قارچ

سس سیر و قارچ

سس سیر و قارچ

  1. مواد لازم:

    کره ............................... 20 گرم
    سیر له کرده ...................... 3 حبه
    قارچ ورقه‌ای خردکرده ........... 500 گرم
    آب مرغ .......................... 125 میلی‌لیتر یا یک دوم پیمانه
    خامه............................... 300 میلی‌لیتر یا یک ‌و یک‌چهارم پیمانه
    پوست لیموی رنده کرده .......... 1 قاشق سوپ‌خوری
    تره خردکرده ..................... 2 قاشق سوپ‌خوری


    طرز تهیه:

    کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه سیر را بیفزایید و تفت دهید تا قدری نرم شود. سپس قارچ را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت تفت دهید.
    حالا آب مرغ، خامه و پوست لیمو را نیز درون تابه بریزید و هم بزنید. اکنون سس را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود، بجوشانید و تره را بیفزایید. اینک سس را از روی حرارت بردارید و مصرف کنید